Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Jacam, z tego co piszesz, rozmiar trekkera jest idealny dla mnie, może tylko butelkę po płynie johnsonna, która służy mi jako dyfuzor bym wrzuciła do górnej komory . A nie przeszkadza ci brak zewnętrznej kieszeni?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Jacam, z tego co piszesz, rozmiar trekkera jest idealny dla mnie, może tylko butelkę po płynie johnsonna, która służy mi jako dyfuzor bym wrzuciła do górnej komory . A nie przeszkadza ci brak zewnętrznej kieszeni?
    Ja mam starą wersję (bez II), na zewnątrz jest kieszeń na zamek. Wewnątrz też jest mała kieszonka na zamek na wewnętrznej stronie.

Jakoś nie odczuwam braku dodatkowych kieszeni, może dlatego że zabieramy zawsze dwa plecaki, a drugi ma dużo więcej zewnętrznych kieszeni.

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Zobacz Compu Rower AW ...

Dwie komory, swietne szelki, AW cover... i jest wygodny.....

Ja troche po namowie Viteza kupilem... i na pewno berdzie ergono niz Tamrac Expedition 7... jesli masz do zabrania ze sprzetu foto..

np 20D z gripem, 17-40,24-105,70-200/4, 50/1,4,580EX, KENKO TC i pierscienie ...
    To wchodzi do dolnej komory a gorna masz na kurtke, jedzenie, ja wlozylem maly spiwor nawet.....

Jesli chcialabys sie przymierzyc... to w Tychach ni ema problemu .... jestem cooodzienie :-)
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów