czyli rozumiem, Lowepro jest piekny a moj Crumpler tragedia?Zamieszczone przez maku
Geeze, juz wiem, ze tu o religii, polityce i plecakach sie nie dyskutuje :wink:
czyli rozumiem, Lowepro jest piekny a moj Crumpler tragedia?Zamieszczone przez maku
Geeze, juz wiem, ze tu o religii, polityce i plecakach sie nie dyskutuje :wink:
czyli rozumiem, Lowepro jest piekny a moj Crumpler tragedia?![]()
Nie bierz tego poważnie! Oni tak z zazdrości ;-)Zamieszczone przez snowboarder
Mnie tam się podoba, toteż zapytam Cię za ile można takie cacko kupić?
Tez uzywam Crumplera, tyle ze torby a nie plecaka:
http://www.crumplerusa.com/products/...r_quarter.html
i musze sie zgodzic ze snowboarderem ze jakosc wykonania jest na najwyzszym poziomie. Calosc super wytrzymala, nieprzemakalna (juz pare razy mialem szanse sie przekonac), i do tego bardzo grubo wylozona wewnatrz takimi wkladkami z gabki. Szczerze mowiac musialem sporo tych wkladek powywalac bo bylo i troche za duzo jak na moj gust.
Do torby wchodzi Powerbook 15", EOS10D, 50mm, 17-40, 28-135, rozne duperelki i jak dorosne do Sigmy 100-300 APO to tez wejdzie (w pionie). Tylko kto bedzie pozniej te kilogramy pozniej nosil...
Jak dla mnie problem z doborem polega przede wszystkim na tym że musiałbym zabrać do sklepu to wszystko co chcę do plecaka upchać i sprawdzić to na kilku różnych modelach.
Ciekawe czy jest w Polsce choć jeden sklep gdzie jest możliwe takie porównanie.
Jak na razie Photo Trekker AWII jest od blisko roku nieosiągalny w Polsce i pozostaje rozpatrywanie problemu "w ciemno". To samo dotyczy też innych firm w podobnej rozmiarówce.
dzieki! Juz mi lepiej... Ne serio najtaniej jest przez jednego dealera na eBay-uZamieszczone przez Jurek Plieth
Zdecydowanie polecam, mozna sie dogadac co do przesylki gdziekolwiek i jak paru by
chcialo kupic razem, to wyjdzie tanio.
http://stores.ebay.com/photococan_Cr...isplayZ2QQtZkm
przy okazji ten facet (a wlasciwie babka) ma najtansze Lowepro we wszechswiecie.
Nie ma porownania. Naprawde warto sprobowac, mozna spokojnie zebrac grupe,
moga byc rozne torby i sie z nimi dogadac. Ja od nich kupilem pare razy,
super service i kontakt.
polecam
A.
I niestety jest to jedyny sensowny sposób kupowania plecaka/torby. Mimo że się głupio wygląda wyciągając kupę dupereli i układając je we wzorki ;-) To inwestycja na lata.Zamieszczone przez maku
Dzięki Andrzej; wpisałem ten link do Ulubionych. Poza tym gratuluję Ci Twoich zdjęć przyrodniczych. Są świetne.Zamieszczone przez snowboarder
Zamieszczone przez Jurek Plieth
wielkie dzieki za mile slowa!
A.
cała przyjemność po mojej stronie :wink:Zamieszczone przez snowboarder
BTW - jaki długi obiektyw?