Sorki zobaczyłem tylko drugiego linka.
Plecak wydaje się spory, masz możliwość go przymierzyć ?
Jak okaże się za duży to zawsze możesz użyć męża jako tragarza.
Ja bym chyba kupił, zawsze można odsprzedać z zyskiem![]()
Sorki zobaczyłem tylko drugiego linka.
Plecak wydaje się spory, masz możliwość go przymierzyć ?
Jak okaże się za duży to zawsze możesz użyć męża jako tragarza.
Ja bym chyba kupił, zawsze można odsprzedać z zyskiem![]()
Ostatnio edytowane przez jacam ; 20-01-2006 o 13:22
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Już zamówiłamZamieszczone przez jacam
.
Zamieszczone przez Reno
A szkoda... bo znam lepsze (wiekszy, wykonanie, uniwersalnosc)a tansze (w promocji): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81470130 .
Ale na spacery moze byc odrobine za duzy...
Vitez, chyba o innych spacerach mowa... z malym dzieckiem nie idziesz na caly dzien, od switu do zmierzchu.Zamieszczone przez Vitez
poza tym faktycznie za duzy - po kiego miejsce na laptopa ? przesadziles chyba troszke![]()
Zamieszczone przez nastier
Nie wiem i przez pare najblizszych lat nie chcialbym sie dowiedziec
Jedyne co zauwazylem to ze Reno moze troche przeplacic - plecaczek sporo mniejszy i wg mnie gorszej firmy a 200zl prawie drozszy... za co?
Do tego lowerpro w zasadzie mogłabym zapakować dziecko i męża oprócz aparatu.Zamieszczone przez Vitez
Ja nie zamierzam wydać na plecak więcej niż 200 zł, oglądałam już Oriona Trekkera II ale wydaje mi się, że Samsonite są solidniejsze (tego z linka nie widziałam ale miałam kiedyś ich torbę). Nie doczytałeś, że mogę kupić go okazyjnie (wyprzedaż) za 190 zł. Zamówiłam, w poniedziałek się dowiem czy kupię a jak nie - Trekker II.
Zamieszczone przez Reno
A bo to w innej wypowiedzi niz link bylo... za 190zl to pewnie ze warto 8)
oj wtedy to dopiero byloby marudzenie, ze miejsca nawet w ciezarowce maloZamieszczone przez Vitez
![]()
Do kieszeni na laptopa kilka pampków się pewnie zmieściZamieszczone przez nastier
.