Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bob_ Zobacz posta
    Jeśli masz na myśli tą komorę od góry, to jest całkiem spora. Mieszczę do niej zapasową kartę, kabelek usb i synchro (ma wewnątrz mini kieszonki które to wszytko uporządkują), obiektyw 17-55, lub 70-200 i lampę. To w przeliczeniu na znany nam sprzęt. W przeliczeniu na inną walutę, to komora ta spokojnie mieści... czteropak piwa
    Właśnie o tę inną walutę mi chodziło Dzieki za odpowiedź

Cytat Zamieszczone przez DarkMan Zobacz posta
    Fajnie, że wspomnieliście o firmie Kata.
    Kata D-3N1-11 Ktoś ma ten model? Wejdzie tam 5d z 70-200? Albo chociaż rozłączony.., Choć wolałbym nie.

To fascynujące, że w sprzedaży jest cała masa modeli plecaczków, różnych producentów, ale wszyscy oni powielają konstrukcje konkurencji i ostatecznie wybór pozostaje głównie w kwestii designu... Albo jakieś wielkie krowy na cały dobytek i lapka 17 cali albo maleństwo na aparat z 50...
    oglądałam dziś wszystkie modele z serii 3N1. Wersja 11 jest b. mała - raczej 70-200 z body tam nie wejdzie. Nie przymierzałam, ale rozmawiałam ze sprzedawcą i powiedział mi, że raczej żadne body z gripem powyżej 7d do katy 3N1-10 (11) nie wejdzie. ten 3N1-10 to bardzo mały zgrabny plecaczek i z tego względu fajny.
    Ostatnio edytowane przez Curie19 ; 19-05-2011 o 21:38

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów