Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aloes Zobacz posta
    O Naneu Alpha:

Mam 176 cm i, hmmm, nie jestem istotą drobną. No owszem, nie jest to ponad 180, ale mnie rozmiar plecaka odpowiada...........
    Ty się wypowiadasz o Naneu Pro Alpha L - w tym modelu dodano specjalną przegrodę na komputer przenośny 15.4 cala. Ja z kolei wypowiadałem się o Naneu Pro Alpha który nie ma takiej komory. Z tego co się doczytałem w specyfikacjach, to producent zwiększył o kilka centymetrów rozmiar wersji „L” dodając tą dodatkową kieszeń. Nie jest to oczywiście dużo w porównaniu z starszą wersją. Jestem też tylko wyższy od Ciebie o 10 cm - co też nie jest dużo w porównaniu z Twoim wzrostem.
    W każdym razie (jak zaznaczyłem) wyraziłem tylko swoją subiektywną ocenę – ocena innej osoby może być skrajnie różna od mojej.

......
    + Plecak nie krzyczy, że jest w nim drogi sprzęt foto. Właściwie zgadną to tylko ci, którzy rozpoznają znaczek Naneu.
    ...........
    Rzeczywiście plecak "nie rzuca" się w oczy. Faktycznie logo Lowepro jest bardziej znane i co nie którzy

........
    - Co tu mówić; jest to wielkie bydlę, a nie mały, elegancki plecaczek.
    ...........
    Eeeee.........wielki z Naneu to jest K4L

Na pasie biodrowym da się od biedy wymienić obiektyw, aparatu wyciągnąć nie bardzo. Kucając nie próbowałam..........
    Jest to plecak turystyczny a nie reporterski i na szybko aparatu nie da się wyciągnąć z środka.

Cytat Zamieszczone przez radradish Zobacz posta
    Nie bardzo rozumiem punktu "jako codzienny, miejski plecak". Dla mnie miejski plecak to możliwość noszenia powiedzmy dokumkentów, laptopa czy drobnych zakupów. Naneu Alpha L wydaje się być tutaj odpowiedni. Prosiłbym o wytłumaczenie.
    ...........
    Przeznaczenie: "codzienny miejski plecak" jest także oceną subiektywną i dla jednej osoby może mieć on takie zastosowanie a dla innej do tego celu się nie nadaje.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 09-01-2010 o 22:21 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów