Cytat Zamieszczone przez Roqfort
Nie mam potrzeby kupowania drugiego body.
Tez tak kiedys mowilem... potem sfocilem koncert dwoma body na raz - szerokim i tele, na dwoch body osobno... ehhh

Databank? A po co mi? Mam 2 karty po 2Gb każda.
Tez tak kiedys mowilem. A jak potem zabraklo mi moich 3GB to zaczynalem przestawac tak mowic .

Do doświetlania cieni wystarcza mi wbudowany flesz.
To juz lepiej nie doswietlaj... albo kiedys zauwazysz jak brzydkie, ostre i nienaturalne swiatlo daje ta wbudowana w doswietlanych cieniach. Ja raz sprobowalem wbudowana doswietlac i wiecej tego nie robie, a zanim sprobowalem to tez mowilem "a po co bede lampe ze soba na to slonce ciagac"

Mam wszystko co potrzebuję
Jak tylko kupilem Canona G3 prawie 3 lata temu to tez tak powiedzialem .

i jeszcze kupę miejsca na przyszłe szkła.
Dokup dwa, sredniej wielkosci i powtorz to

Nie jestem zawodowcem
Ja to caly czas mowie.

więc zabieranie ze sobą paru nepalskich sherpów i ciągnięcie dwukołowego wózka z klamotami, zabierałoby mi radość z czystego radosnego fotografowania
I mimo sporego podpisu nie mam az tak kolorystycznej sekcji tragarskiej - jedna wielka torba wystarcza a wcale nie psuje radosci focenia .

Po prostu kiedyś trzeba powiedzieć sobie - dość
Po prostu kiedys zona musi powiedziec - dosc. Ja zony na szczescie nie mam

Poza tym - to drogie hoby, a ja mam jeszcze parę innych, nie mniej kosztownych.
Tez tak mowie... ale co z tego?

I dalej uważam że TEN plecak jest dla mnie po prostu SUPERTURBOPANZERFAUST i "w porzo"
Tez tak mowilem po kupnie pierwszej torby foto.

Nie to zebym sie z toba spieral, czy negowal twoj wybor itp - daje ci tylko do porownania... jak tego typu podejscie "ten plecaczek starczy mi na wieki" wygladalo z mojej perspektywy.