Bangi przerzuć tą informację do właściwego wątku
http://canon-board.info/showthread.php?t=40462&page=6
pzdr
Bangi przerzuć tą informację do właściwego wątku
http://canon-board.info/showthread.php?t=40462&page=6
pzdr
ale ten futerał jest również elementem Toreb ktore mają MAS, dlatego tu umieściłem, ale napiszę również w podanym przez Ciebie
LOWEPRO PASSPORT SLING - korzystal ktos moze? zastanawiam sie czy nie kupic, jako torba do miasta i ogolnie pojetego transportu. Zmiesci sie 40d z 17-40L i 70-200L?
Witajcie,
Z racji tego, że nie mam możliwości sprawdzenia wszystkich toreb na rynku bardzo prosiłbym o polecenie modeli toreb fotograficznych ( nie plecaków), które pomieściłyby: 5dmk2, 50d, c70-200, c85/1.8, c24-70, 580exII. NIe wiem czy to wszystko da się zmieścić do jednej torby. Torba oczywiście ma być adekwatna pod względem jakości wykonania, wytrzymałości do wartości sprzętu.
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Oglądam ją i naprawdę ma pokaźne wymiary, powinna wszystko pomieścić, a nawet więcej. Mógłbyś napisać jak jakość wykonania - przede wszystkim jak z przegrodami i ogólną ochroną sprzętu - czy jest jakoś wzmacniana aby dobrze chronić nasz dobytek ?? Czy zastanawiałeś się może jeszcze nad jakąś inną ? Ja myślałem nad Hama Defender ale one nie są za pojemne.
naprawdę dobra jakosć wykonania. Jakichś specjalnych wzmocnień nie ma ale jest na tyle dobrze wykonana że nie powino nic się zniszczyć. Szukałem bardzo długo tego typu torby i nic lepszego nie wyczaiłemA mimo swoich "pokaźnych" wymiarów po zapakowaniu wszystkiego okazuje się całkiem zgrabna
Horak z Pro 12 będziesz zadowolony Tamrac wszystko ładnie i mocno zszywa, wszystko trzyma wymiary i się nie mechaci materiał. w Pro12 zmieścisz wszystko co opisałeś bez składania osłon p.słonecznych i jeszcze trochę miejsca zostanie, ta torba wydaje się tylko być duża [w porównaniu do pro13]
w Hama Defender nawet w największą się nie zmieścisz
ja mam ultra Pro 13 kolega ma Pro 12, ten segment jest perfekcyjny pod względem jakości, trwałości [suwaki,szwy, szlufki, paski] Tamrac daje na torbę 5 lat gwarancji, przy zakupie warto się dopytać sprzedawcy gdzie w razie czego uderzać po 3 latach, i czy np suwak gwarancja obejmuje. Pytania zadawać przez mail będziesz miał na piśmie.
pzdr.
ponawiam pytanie bo zalezy mi na odpowiedzi, czy ktos mial doczynienia z torba HAMA DEFENDER 220.Chodzi mi o to czy aparat w niej stoi na obiektywie, czy jest zawieszony na gąbkach.Nie mogę znaleść tej informacji .