Kupiłem dzisiaj Lowerpro Mini Trekker AW. Była promocja i kosztował 299 zł. Według mnie plecak jest dobry, szczególnie za tą cenę. Zmieściły się dwa aparaty obiektywy, lampa błyskowa, mały statyw i jeszcze miejsce zostało.
Kupiłem dzisiaj Lowerpro Mini Trekker AW. Była promocja i kosztował 299 zł. Według mnie plecak jest dobry, szczególnie za tą cenę. Zmieściły się dwa aparaty obiektywy, lampa błyskowa, mały statyw i jeszcze miejsce zostało.
Prawda, ja go kupilem jakis czas temu za 330 zl. i tez jestem super zadowolony. Miesci sie caly moj sprzet i na pewno duzo wiecek by weszlo. Tylko montowanie statywu jest ......Zamieszczone przez Khazad
Hmm, po pierwsze, to patrz wątek żonachZamieszczone przez Vitez
A poza tym, to jest dołączony taki mały nad-plecak przypinany od tyłu, w który spokojnie wchodzi jakaś kurtka, kanapki etc (i niewiele więcej - raczej "jedna zmiana ciuchów i trochę żarcia"). Butelka 1.5l to już raczej do bocznych pasków przymocowanaAczkolwiek nie praktykuję tego zbyt często - patrz punkt pierwszy
Jest też inna możliwość - nie zawsze przecież bierzesz dwa body i sześć szkieł :-) Gdy zimą jeżdżę na lotnisko, to z reguły w miejscu, w którym teraz jest jedno tele ląduje termosik z ciepłą herbatką, a w kieszeniach wewnętrznych - jakieś czekolady.
Ogólnie możliwości jest w bród. Jakby co to służę fotkami![]()
muflon - dawaj foty - chetnie zobacze jak to wszystko poupychales![]()
Voila. Ze specjalną dedykacją dla ekrowy ;-)Zamieszczone przez Auwo
Ale na lampe juz troche krotko z miejscem sie robi ;-)
Spoko spoko. Lampa wejdzie tam, gdzie w tej chwili chowają się bateryjki (między osłoną do 17-40 i zoomami w środku. I wtedy to będzie już naprawdę komplet - co najwyżej będą się zmieniać elementyZamieszczone przez kavoo
![]()
Musze przyznac, ze pieknie sobie to wszytsko upakowales![]()
A teraz pokaz zapakowany ale tak by co najmniej jedno body bylo gotowe do uzycia natychmiast (czyli z odpowiednim/uniwersalnym szklem przypietym).Zamieszczone przez muflon
Info o daypacku mnie przekonalo i juz zamowilem toto 8)
W ogólności się nie da. Z odpowiednim - owszem, pod warunkiem, że jest to któryś z długich zoomówZamieszczone przez Vitez
- wystarczy wtedy usunąć prawą ściankę między body i obiektywem. Dwa obiektywy temu ;-) miałem to dokładnie tak zrobione. A nawet lepiej - bo gotowe do użycia były dwa body: 10D z 17-40 i 20D z 70-200. Niestety teraz to już jest naprawdę na max możliwości plecaka.