Strona 132 z 357 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 311 do 1 320 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    a można wiedzieć który dokladnie model miałeś? Ja nie mam zamiaru ładować wszystkiego co popadnie... wystarczyłoby aby zmieścił 400D podpięty do EFS55-250 z gripem, i ewentualnie jeszcze kit lub EF50mm/f1.8.
    mam velocity 8 i na upartego zmiescilem w niej o wiele wiele wiecej ale wtedy naprawde nie da sie tego normalnie nosic :-| .. zestaw o ktorym napisales zmiesci sie bez najmniejszego problemu !!

robilem kiedys testy i do srodka weszly mi: sigma 50-500, 350d+grip, canon 10-22, tamron 28-75, tc kenko 1.4 i 430ex :-)

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Tak się zastanawiam w czy przechowywać obiektyw 70-200/4 IS.
    Może mi cosik dorzadzicie .
    Tak się zastanwiam czy w sakwie http://www.newswear.com/largepdetail.htm
    Newswear Large Press Pouch zmieści się w/w obiektyw wraz z osloną ? i czy z taką sakwą można swobodnie się poruszać.
    Czy taką sakwe można do zwyklego paska do spodni przywiesić ?
    A może dokupić Lens Case 3 ?
    Potrzebuję czegoś dodatkowego do placaka Lowepro Plus AW i torby ponieważ ani w plecaku w dolnej komorze ani w torbie nie mieści mi się w/w obiektyw a zależ mi żeby mieć obiektyw przy boku a w razie zmiany obiektywu móc w każdej chwili wlożyć inny mniejszy obiektyw .
    Który będzie bardziej poręczniejszy , cena podobna jednego i drugiego.
    Lens case można dowiesić do plecaka do torby już nie ( Tenba) ,sakwa będzie przy pasku i z boku ,sam już nie wiem.
    Pozdrawiam

Domyślnie

http://www.allegro.pl/search.php?string=newswear

Tego pana polecam jeśli chce ktoś kupić newswear. REPORTER ma drożej i nie każdą rzecz.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad Zobacz posta
    http://www.allegro.pl/search.php?string=newswear

Tego pana polecam jeśli chce ktoś kupić newswear. REPORTER ma drożej i nie każdą rzecz.
    Rzeczywiście, ma taniej. Ale szkoda , że nie wszystko w ofercie. Nie ma np. szelek, sakw na body itd. A wymieniona przez Ciebie agencja jest oficjalnym dealerem. Owszem, bardzo drogo, ale u dealera oferta jest kompletna. To gwoli ścisłości, nie jestem powiązany z agencją R. Btw. nie uzywam niczego z "newswear". Nie muszę po prostu. Wystarczy mi torba z kieszenią na laptoka. Mimo to uważam, że te sakwy i system nosideł to świetny patent.

Domyślnie

Jak akurat nie ma na allegro to można się skontaktować. Mi sprowadził Full Wather CHestvest na zamówienie i to bardzo szybko. A w reporterze powiedzieli, że mam się dowiadywać, bo na zamówienie nie sprowadzają.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad Zobacz posta
    Jak akurat nie ma na allegro to można się skontaktować. Mi sprowadził Full Wather CHestvest na zamówienie i to bardzo szybko. A w reporterze powiedzieli, że mam się dowiadywać, bo na zamówienie nie sprowadzają.
    Świetnie, dobrze wiedzieć!:-)

Domyślnie

Co byście za plecaczek polecili na to co w podpisie + lapek 15,4'. No i wiadomo zasilacz, a dokładnie dwa, i inne podstawowe cuda. Tylko aby jakoś wyglądało, i było przystosowane do tych rzeczy, nie chce zepsuć żadnej z nich.
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Bywalec Awatar Woodland
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercow Zobacz posta
    Co byście za plecaczek polecili na to co w podpisie + lapek 15,4'. No i wiadomo zasilacz, a dokładnie dwa, i inne podstawowe cuda. Tylko aby jakoś wyglądało, i było przystosowane do tych rzeczy, nie chce zepsuć żadnej z nich.
    Miałem ten sam problem ostatnio i zdecydowałem się (Mikołaj sie zdecydował:razz: ) na plecak Kata. Mam do wyboru dwa: BP-502 lub HB-207. Dzisiaj idę zobaczyć oba i zdecyduję, który model. Plecaki podbno bardzo dobrze wykonane i z dobrych materaiłów. Maja jednak pewną wadę: cenę . Na szczeście to juz problem .... Mikołaja.
    Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Domyślnie

No 1k to nie mało, jak za plecak. Ale to jest typowo, na foto, a ja potrzebuje miejsca na body i dwa obiektywy, a mój zestaw zwiększy sie max +1.
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

A ja mam problemik innego typu.
    Szukam plecaka w który wlezie body z zapiętym 400L (+ewentualnie kenko). Do tego zmieści się w nim 70-200f4 przyszłościowo + 3-4 mniejszych szkieł i lampa, oczywiście ładowareczka itp. Generalnie plecak potrzebny mi na dłuższe wypady do zabrania całości gratów ale i na krótsze piesze wycieczki. Budżet max 500 zł. Miłym dodatkiem byłaby spora kieszeń laptopowa (17").
    Jak do tej pory zastanawiałem się nad CompuTrekker Plus AW ale nie wiem czy wlezie do niego laptop o wymiarach 41x31 cm.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Strona 132 z 357 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów