warto doplacac 40 zl do adventure 7 zamiast adventure 6?
chce tam zmiescic 30D+tamtron28-75 zapiety, kitowy 17-55, 50mm, + jezeli zmieszcze 12-24 i 400D no i statyw na zewnatrz. da rade?
warto doplacac 40 zl do adventure 7 zamiast adventure 6?
chce tam zmiescic 30D+tamtron28-75 zapiety, kitowy 17-55, 50mm, + jezeli zmieszcze 12-24 i 400D no i statyw na zewnatrz. da rade?
FOTOINKWIZYTOR
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
tak przygladam sie tamracowi, faktycznie za wiele to tam nie wejdzie. Ale niby obsluguje SAS(MAS?), nie widze tylko gdzie mozna doczepic kieszeń.
Statyw da rade doczepic?
Jezeli tu nie da rady nawet statywu, to mozecie polecic jakis podobny plecak, ale zeby juz takie rzeczy umozliwial?![]()
Używam Lowepro Off Trail 2.
Zakupu nie żałuję, torba sprawdza się wyśmienicie. Duża jej zaleta to to, że
idealnie leży w niej 350D z grip plus podpięty 70-200. Jeden z bocznych pokrowców wykorzystuję na 580 EX drugi na obiektyw lub dwa "małe",
browar też idealnie się mieściDostęp do sprzętu jest szybki i wygodny. 80 % czasu torbę noszę na ramieniu. Trzyma się pewnie i wygodnie
(zasługa dobrze wykonanego paska). Jak trzeba się trochę "pogibać" zapinam pas biodrowy a wtedy to już bajka. Łapki wolne z ramienia nic się nie zsuwa
ciężaru sprzętu już tak nie czuć, przylega w miarę wygodnie i pewnie dostęp nadal rewelacja chyba, że na d**ę torbę się przekręci ale ta pozycja to na rower się nadaje.
Osobiście jestem z niej bardzo zadowolony i mogę polecić. 8)
Używam TopLoadera 75, tego największego. Spokojnie mieści się w nim korpus z podpiętym gripem oraz np sigmą 100-300 f4 z odwróconą osłoną przeciwsłoneczną. Teraz mieści korpus z canonem 100-400, co nie stanowi wyjątku bo wspomniany canon jest krótszy od sigmy.
Mam do niej szelki, które są całkiem wygodnym (do noszenia na klatce piersiowej) rozwiązaniem. Dzięki temu uzyskuje się szybki dostęp do sprzętu.
AHa. Szelki mam w dwóch egzemplarzach bo zamówiłem je oddzielnie a okazało się, że dostałem razem z torbą. Mogę je odsprzedać.
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
wszystkie torby w jednym temacie i łatwo zostać tu przekrzyczanym![]()