Hm, witam ponownie. Troche mi sie pozmienialo, bo zamiast w jakis markowy obiektyw postanowilem zainwestowac w M42, wiec mam wiecej kasy na plecak, bo z torby jednak zrezygnowalem.
Mam pytanie do posidaczy LowePro CompuDaypack i LowePro CompuRover AW. Domyslam sie, ze nikt nie ma obydwoch, wiec prosze o odpowiedzi i posiadaczy jednego, i drugiego.
Plecak ma byc przeznaczony glownie na wyjazdy na uczelnie, wiec zeszyty, aparat, ze 2 obiektywy, kieszonka na zarcie i jakas wode mineralna. To pewnie zmiesci sie i do jednego, i do drugiego,ale chcialbym sie dowiedziec jaka jest roznica w wielkosci, wygodzie itp. Jak plecak na plecach wyglada - jesli ktos ma foty bardzo bym prosil.
I ogolnie pare slow o tym sprzecie - przegryzam sie przez ten watek, ale jest baaardzo obszerny.
Jesli sie nie myle, to Vitez masz wlasnie CompuRover AW i napisales mi ze sie swietnie sprawdza w wyjazdach na uczelnie? Napisz pare slow wiecej, bylbym wdzieczny.
I jak ten plecak wyglada przy wyjazdach np. w gory? Zmieszcze aparat,jakies bluzki,spodnie,kurtke, podepne pod niego karimate i spiwor?Wiem, duzo wymagam...
Dzieki![]()