Strona 99 z 339 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109149199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 981 do 990 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Fajnie dzięki za info.
    To jeden z głównych moich typów.
    Pomacam sobie ją w niedziele w Stodole - jak będzie ok to pewnie wezmę.
    Nie dopatrzyłem nigdzie ma ona pokrowiec AW
    Pokrowca niestety nie ma Łatwo też nie przemięka :-D
    Swoją kupowałem także w Stodole.
    Jeśli mówisz o tej niedzieli to najprawdopodobniej też będę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Myślałem właśnie o Lowepro Off Trail Lub TopLoader.
    Ktoś tego używa Może się wypowiedzieć
    Używam TopLoadera 75, tego największego. Spokojnie mieści się w nim korpus z podpiętym gripem oraz np sigmą 100-300 f4 z odwróconą osłoną przeciwsłoneczną. Teraz mieści korpus z canonem 100-400, co nie stanowi wyjątku bo wspomniany canon jest krótszy od sigmy.

Mam do niej szelki, które są całkiem wygodnym (do noszenia na klatce piersiowej) rozwiązaniem. Dzięki temu uzyskuje się szybki dostęp do sprzętu.

AHa. Szelki mam w dwóch egzemplarzach bo zamówiłem je oddzielnie a okazało się, że dostałem razem z torbą. Mogę je odsprzedać.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

wszystkie torby w jednym temacie i łatwo zostać tu przekrzyczanym

FELER
    Guest

Domyślnie

Jeśli masz zamiar kupić torbę to polecam LOWEPRO EX180. W niecie kosztuje już od 130 PLN. Dobra cena za dobrą jakość.

Buster
    Guest

Domyślnie

u mnie za to zaczyna sie robic ciasno .... zniknal tamron 28-200 a na jego miejsce weszla sigma 400 i filtry musialy sie wyprowadzic do zewnetrznych kieszeni na bokach plecaka
    troche mi sie to nie podoba bo musze teraz bardziej uwazac jak go gdzies opieram ale nie ma wyjscia niestety ....

Początki nałogu

Domyślnie Apollo Adventure 4

Witam,

Czy ktoś zna firmę Apollo? Znalazłem w Pstryku torbę "http://www.pstryk.pl/szukaj.php?search=Apollo+Adventure+4&submit.x=6&su bmit.y=10"
    ale nie mogę doszukać sie czegoś o firmie.
    Może ktoś już ma coś tej firmy i wie więcej?

swnw

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

ja kupiłem plecak dual firmy Apollo. Tani i porządnie zrobiony. Nie rzuca się w oczy a dość pojemny jest! zobacz tez w Foto-net oni tez maja te torby i plecaki.
    janusz

Bywalec

Domyślnie

Media Marct handluje torbami Apollo głównie do kompaktowych aparatów cyfrowych - torby sa małe ale b. ładnie wykonane i tanie - no ale to masówka

Początki nałogu

Domyślnie

Dzięki za odzew, widziałem dziś małe Apollo na kompakt - dobrze zrobione, bardzo zachecająco, jutro ruszam na poszukiwania.

Pozdrowienia, swnw.

Bywalec Awatar greg7878
    Miasto
    k.Olkusza

Domyślnie

Witam. Mam pytanie do użytkowników plecaka LOWEPRO SlingShot 100 - czy będą klopoty z wygodnym zmieszczeniem w nim zestawu 350D+grip+Tamron 28-75 ? Mimo uważnej lektury nie znalazłem dotąd opinii kogoś , kto by w tej torbie nosił 350D z gripem. Bardziej od teoretycznych rozważań interesuje mnie opinia praktyka.
    Ostatnio edytowane przez greg7878 ; 30-04-2007 o 15:51

Strona 99 z 339 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109149199 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów