Strona 97 z 339 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Ja używam nosideł z Mekko.

Plecak C35 i Torba A903.

Plecak na większe wyprawy czy też do przewożenia sprzętu którego narazie u mnie mało, ale z czasem się powiększy.

Jeśli ktoś by chciał zobaczyć dokładnie torbę A903 opis jest tutaj: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=21337
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Buster
    Guest

Lightbulb

wczoraj juz nie dalem rady wiec wrzucam teraz - od razu ostrzegam ze fotki sa robione telefonem i w celu zobrazowania tresci wiec nie bijcie za to ze sa jakie sa. Niestety poki co puszke mam tylko ta (20D wciaz lewituje w strefie marzen) i chcac wam ja pokazac z reszta musialem uzyc komorki .....

ok, zaczynamy - front z zamontowanym pod spodem statywem

szelki - rzecz nieoceniona zwlaszcza jak sie lazi w terenie,

zmylka na dresa - oryginalene logo lowepro zostalo odprute i zastapione ....

jako wsparcie zmyly starcza skorzana papa i prawie 2m wzrostu ...

zaczynamy go patroszyc zeby sie przekonac ile wlezie do srodka ....
    kieszen zewnetrzna w ktorej trzymam moje klamoty nie zwiazane z foceniem ...

jak widzicie wchodzi calkiem nie malo jak na moj gust

dobra - teraz czesc najwazniejsza dla nas ....

i wszystko razem

zas tu jest widoczne to o czym vitez pisal na poczatku tematu - 300D + BG-E1 ktore leciusienko wystaja z komory plecaka

jednak co do problemow z zamykaniem sie nie zgodze - plecak jest dosc elastyczny i wszystko sie zamyka na cacus
    nie ma tez ryzyka ze porysujemy puszke czy ze spowodujemy inne szkody bo jak zwrocicie uwage to widac ze wystajacy wierzcholek jest dodatkowo "chroniony" przed suwaczkami w srodku takim malym polokraglym kawalkiem materialu skoropodobnego ...

i to by bylo wszystko ode mnie na temat tego plecaczka - jesli ktos sie zastanawia to szczerze go polecam. sam mialem watpliwosci na poczatku zwlaszcza ze jak go kupowalem mialem tylko puszke, kit i 70-300 ale jak widac nie bylo powodu zeby sie stresowac.

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie Tamrac vs Lowepro

Witam,
    nie znalazlem wlasciwie zadnego tematu poświęconego Tamracowi, a wydaje mi się on ciekawą alternatywą dla Lowepro.

Zastanawiam się nad takim wyborem:
    Orion Trekker II Lowepro
    Tamrac Adventure 6 lub 7

jak tu wypada Tamrac?

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Witam wszystkich
    Czy ktoś z szanownych forumowiczów korzysta może z tego: Plecak foto SafePaq Profi BP2 ? Subiektywne opinie mile widziane. Na ile chronią sprzęt boki plecaka, bo na zdjęciach jakieś takie cienkawe wyglądają.

W zasadzie to zastanawiam się pomiędzy SafePaq Profi BP2 i Naneu Pro Military Alpha. Co o tym sądzicie? A może jakieś inne typy w podobnym przedziale cenowym ?
    Ostatnio edytowane przez Biperek ; 18-04-2007 o 14:13
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

dobra orion odpadl, czy ktokolwiek uzywa Tamraca i jest zadowolony?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zjawa Zobacz posta
    dobra orion odpadl, czy ktokolwiek uzywa Tamraca i jest zadowolony?
    Mam pro12, jedyną wadą jakiej się doszukałem to to, że nie rozrasta się wraz z przybywającym sprzętem :-?
    Produkty tamraca mają swoje, bardzo ciekawe rozwiązania, są niesamowicie trwałe i niezawodne.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Co ciekawego Zaproponowaliby Koledzy do plecaka MiniTrekker
    Chodzi mi o coś co miałbym pod ręką - gdyż ciągłe zdejmowanie i zakładanie plecaka nie jest zbyt szybkim i wygodnym(plecaka nie chce się pozbywać, jedynie coś do niego dokupić).
    Chciałbym mieć coś ala torba w czym nosiłbym ze 2 szkła do wymiany(puszka też awaryjnie mogłaby się zmieścić.
    Miałem Torbę NOVA 4 AW i mi nie podpasiła - niewygodna do noszenia na dłuższą metę ze wszystkimi gratami(wtedy nie miałem jeszcze plecaka).
    Może jakiś TopLoader
    A może jest coś ciekawszego o czym nie wiem - chętnie sie dowiem od Kolegów którzy zapewne już to przerabiali.
    Dzięki z góry.
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 18-04-2007 o 22:22
    5D + L

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Co ciekawego Zaproponowaliby Koledzy do plecaka MiniTrekker
    Chodzi mi o coś co miałbym pod ręką - gdyż ciągłe zdejmowanie i zakładanie plecaka nie jest zbyt szybkim i wygodnym(plecaka nie chce się pozbywać, jedynie coś do niego dokupić).
    Chciałbym mieć coś ala torba w czym nosiłbym ze 2 szkła do wymiany(puszka też awaryjnie mogłaby się zmieścić.
    Miałem Torbę NOVA 4 AW i mi nie podpasiła - niewygodna do noszenia na dłuższą metę ze wszystkimi gratami(wtedy nie miałem jeszcze plecaka).
    Może jakiś TopLoader
    A może jest coś ciekawszego o czym nie wiem - chętnie sie dowiem od Kolegów którzy zapewne już to przerabiali.
    Dzięki z góry.
    Ja na takie luźne spacery mam bardzo wygodnego SlingShota 200 AW Lowepro. Mieści się tam 5D z gripem i podpiętym 24-105, moja Sigma, 50/1.4, Zenitar 16/2.8, lampa ze stofenem a na upartego (bardzo upartego) to do górnej części upchnę 100-400L bez mocowania statywowego i osłony. Taki 70-200/4 powinien tam wejść bez problemów.
    FOTOINKWIZYTOR

Początki nałogu

Domyślnie

ja, mam ze dwa i zadowolony jestem że hej

Domyślnie

Szukam czegos w stylu:
    Lowepro CompuDaypack

lub Naneu Pro K3.

Ogladalem lowepro i bardzo mi odpowiada ale zdaje sie ze nie ma szans zeby w dolnej czesci zmiescic:
    - 5d z podpietym tamronem 28-75
    - 70-200 f4
    - cosina 100 macro ewentualnie canon 100mm macro
    - ze 2x m42 wielkosci heliosa

Bede nosil takze statyw + lampe w czesci nie foto + pare filtrow itp.

Wiec raczej sie to nie zmiesci, szukam innego plecaka w tym stylu (czesc na sprzet foto, troche miejsca na inne graty, i na przyszlosc kieszen na laptopa), moze ktos sie natknal na jakies nie lowepro tej konstrukcji do 300 zl?

Strona 97 z 339 PierwszyPierwszy ... 47879596979899107147197 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów