Seria Apollo Adventure
Ma ktoś taką torbę?
Seria Apollo Adventure
Ma ktoś taką torbę?
Moj sprzęt aktualnie do mnie leci ze stanow i może na sylfka juz będzie ;D
Ale juz teraz kupiłem do niego plecak bo byl ostatnio w warszawie nie wiem może i w PL
burton 29L zoom pack
i jest bardzo fajny i sie cieszę bo będę mógł zabrać aparat na deskę : D
Kto z Koleżeństwa używa / używał czegoś takiego (LowePro Off Trail 2):
i może się podzielić praktycznymi spostrzeżeniami, uwagami, etc. ?
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
będe miał canona 400 L i chce go nocis na bnody z tcx2 razem wszystko ok 40 cm. oczywiscie ne che wydawac na lowepro computracker plus ale znalazłem cos takiego jak
http://www.fotovip.pl/go/_info/?id=724
i podobno sa to wymiary wewnętrzne - pytałem sie sprzedawców.
czy znacie jakis inne firmy ktore robia takie plecaki za rozsadna cene lub firmy "wzorujące sie" na lowepro
poprostu plecak 40 cm wewnątrz na malą cene
dobry i tani![]()
no i jeszcze jedno pytanie mi sie nasunęło:
tym razem chodzi o duże torby typu Lowepro Reporter d500 AW:
czy tylko LOWEPRO ma przy takich torbach pasy biodrowe czy spotkaliście sie z innymi firmami ktore to dokładaja ????
pytam bo zazwyczaj na fotkach nie widac tylnej scianki toreb.
czemu bezwładność?
mysle nad tym zeby zastapic taką torba plecak, np podczas jazdy rowerem trzymając ją na plecach (pasek przełożony przez ramię podciągnięty wyżej plus pas biodrowy) lub na brzuchu podczas chodzenia po lesie (wygodniej niż w plecaku bo nie trzeba zdejmowac przy zmianie obiektywu)
a podciągając ją wyżej zeby nie obijała sie o biodra czy uda
da sie tak zrobic z duza torba ?????
No wlasnie - moze jakies dobre patenty, jak majac torbe foto (tylko z pasem na ramie), usprawnic ja, zeby mozna bylo spokojnie zapakowac na rower / dalo sie swobodnie biegac - bez obawy, ze sprzet w srodku (ktory jednak nie jest calkowicie unieruchomiony) nie telepal sie zbytnio - bo zapewne mu to nie sluzy?
Mi niestety nie przychodzi nic do glowy poza upchaniem w wolna przestrzen jakis szmat. Ale to nie jest zbyt dobre rozwiazanie.
Dlatego jestem ciekaw, jak Wy radzicie sobie z problemem telepiacego sie sprzetu w torbie foto?
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
fotoreportertzy na wojniach używają rzeczy newswear.
a oni pewnie biegają. ;]
znajomy z przeglądu i drugi z rzepy mają o ile mnie pamięc nie myli pasy biodrowe lowepro. Mówią, że wygodnie się z tym pracuje. Ale oni biegają rzadziej. ;]