Strona 89 z 339 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Domyślnie

zainteresowanym mogę polecić sklep www.fotovip.pl kupiłem nieco taniej niż cena na allegro kontakt super przesyłka szybka itp

Łączenie wpisu:

jedyny sposób na wciśnięcie w plecak naneu pro alpha zeszytu formatu A4 to demontaż przegrody odzielającej dolną i górną komorę, nic grubszego tam nie wejdzie niestety
    Ostatnio edytowane przez SebaWolf ; 19-03-2007 o 20:25

dave.djd
    Guest

Domyślnie

A mi coś odbiło i kupiłem ostatnio Plecak "Manfrotto National Geographic medium backpack"... miałem kupić jakiś plecak z KATA ale ten mi wpadł w oko jakoś...
    i jestem z niego na razie zadowolony. Przetestuje go w "bojowych" warunkach to może coś wiecej o nim napiszę. Wolałem taki dzielony na pół bo przynajmniej coś na górę mogę jeszcze włożyć... a zawsze można odpiąć przegródkę i mieć całość jako normalny turystyczny plecak. Ma bardzo dużo funkcjonalnych kieszonek i jak na razie to mieści mój cały sprzęt bez problemu.

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dave.djd Zobacz posta
    A mi coś odbiło i kupiłem ostatnio Plecak "Manfrotto National Geographic medium backpack"... miałem kupić jakiś plecak z KATA ale ten mi wpadł w oko jakoś...
    i jestem z niego na razie zadowolony. Przetestuje go w "bojowych" warunkach to może coś wiecej o nim napiszę. Wolałem taki dzielony na pół bo przynajmniej coś na górę mogę jeszcze włożyć... a zawsze można odpiąć przegródkę i mieć całość jako normalny turystyczny plecak. Ma bardzo dużo funkcjonalnych kieszonek i jak na razie to mieści mój cały sprzęt bez problemu.
    Gdzie kupiłeś i jaka cena? Podobają mi się ich wyroby.
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

dave.djd
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SdoubleU Zobacz posta
    Gdzie kupiłeś i jaka cena? Podobają mi się ich wyroby.
    kupiłem przez www.foto7.com.pl (co prawda nie sklep internetowy ale zamówienia przez telefon przyjmują i wysyłają też)
    to jest chyba główny dystrybutor tych rzeczy z manfrotto w Polsce...
    Jedyny produkt z serii national geographic znalazłem na multifoto.pl
    (duży backpack)...

Dałem za niego coś ok. 650 zł.. nie mało w sumie ale mi sie bardzo podoba.. no i jest to dość wyjątkowa stylizacja plecaka.

Jak coś to mogę przesłać na maila cały cennik z Manfrotto, który dostałem właśnie z foto7.

Domyślnie

Mam ten plecak, ale według informacji z Fotopolis to jest seria markowana przez National Geographic a produkowana przez Kata.
    Link tutaj: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4274

Pozdrawiam

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie pytanie o torbę...

W!
    Przymierzam się do zakupu torby tak na przyszłość, do zestawu 350d +kit z gripem + sigma 70-300 APO DG + Jupiter 9 + Helios 58/2 i jakieś duperele (baterie ładowarka)
    I tu pytanie: Jaka torba?
    Zastanawiałem się nad Lowepro Rezo 170 AW (lub 180AW żeby mieć luzu trochę). Fajna jest bo otwiera się klapa w stronę przeciwną do typowego kierunku otwarcia w torbach
    Lowepro Stealth Reporter 200AW. Też jest wygodny dostęp do sprzętu.

torba ma być już na raczej dłuższy czas użytkowania a nie na zmianę po 6 miesiącach

Aaa i ważne też jest żeby się 350tka zmieściła z podpiętą sigmą
    co radzicie..?

pozdr.
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Może Cie moja zainteresuje. Spełni Twoje oczekiwania :-)
    Link w stopce.
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JurekGR Zobacz posta
    Może Cie moja zainteresuje. Spełni Twoje oczekiwania :-)
    Link w stopce.
    Mam Nova 1AW i nie lubie z niej wyjmować sprzętu... jakoś niepewnie... a w tych dwóch przeze mnie podanych.. inaczej...
    :rolleyes:
    pozdr
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja mam stealth reporter AW 200 i jest ok. mieści się tu 30D z założonym tamronem 17-50, 100-300 USM, 200 2.8 L, 580EX, Stofen, akumulatorki i karty i coś się jeszcze wepcha
    I am FX

Coś już napisał Awatar RemikP
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

to ja tak na szybko przylaczam sie do pytania zestawik podobny bo:
    20D+S70-300+kit wazne by sigma byla podpieta:P

Edit: Heh wczesniej otworzylem temat i teraz dopiero napisalem :P sory i ominac mojego posta
    20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel

Strona 89 z 339 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów