Ja noszę w Lowerpro SlingShot 200 AW:-)
Ja noszę w Lowerpro SlingShot 200 AW:-)
no wlasnie,snowboarder - jak ten super pasek trzyma sie na ramieniu, ( a konkretnie ta czesc ktora przylega bezposrednio do ramienia)? Czytalem opinie goscia ktory "plakal" ze pasek zeslizguje mu sie z ramienia. A moze gosc byl nietypowo zbudowany??:
Torba rzeczywiscie wyglada dosc orginalnie, ostatniej rzeczy jakiej bym sie tam spodziewal to chyba wlasnie sprzetu fotograficzneg - i o to wlasnie chodzi;-)
ja mam plecaczek na rower, bo glownie tym sie poruszam po miescie i nie tylko... MiniTrekker jest maly i wystarcza mi...aparat z kitem + jakies kanapki i herbata... :-)
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
http://www.mobile.benchmark.pl/r.php...i/news1162.php
A może coś takiego, jako alternatywa dla gripa/akumulatorków![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
spoko ta torba... szkoda ze nie ma od razu wbudowanej ladowarki dla canonierów....:grin: Odcieli ci prad w domu, to torba za okno, bateria do ladowarki i heja... ladowanko...![]()
Ogolnie pomysl mi sie podoba... :wink:
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
nie krzyczcie, ale czytam was od ponad roku i w końcu się zarejestrowałem bo potrzebuje rady w temacie torby bądź plecaka -
w związku ze zmianą 100-300 USM na 70-200 L i 380ex na 580ex dotychczasowa torba jest za płytka,
co radzicie szybko kupić bo szkoda mi uroków jesienii chcę iść focić i przetestować nowy sprzęt
Moze Lowepro Stealth Reporter 300 AW (czy tam jej odpowiednik bez tego otworu na klapie) ? Nie jest ogromna ale spokojnie miejsci w moim przypadku 300D z gripem, Sigme 70-300 Apo z osloną zalozona odwrotnie, Tokine 12-24 z osłoną, 430EX ze stofenem, Sigme 50/2.8 z oslona, komplet filtrow cokina, ladowarke, dodatkowe baterie itp.
Co do glebokosci to Sigma 70-300 na max wyciagu zooma ma niecale 200 mm dlugosci (ze skala odwzorowania 1:2 chyba 215 mm). Przy tych 200 mm wchodzi bez problemu ale gdyby miala wiecej bylby juz problem. Nie napisales jaki masz ten 70-200 (2.8 czy 4) ale bez wzgledu na to wejda obydwa (przy czym wersja f4 glebiej bo jest gdzies 20-25 mm mniejsza).
Plusem tej torby oprocz wykonania sa pokrowce. Zdarzylo mi sie raz zapomniec w czasie ulewnego deszczu o torbie ... stala na dworze z 15 min i nic sie nie stalo. W przypadku gdy masz obawy o wymiary zawsze mozesz wziac wersje 400.
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
dzięki, kupiłem wersję 400 AW oraz plecak Lowepro SlingShot 200 AW - idealny na rower czy narty , polecam
na narty to polceam burton 'zoom pack' lub da-kine 'sequence'. mam ten pierwszy, wiec moge pare fotek zapodac, jesli kogos interesuje.
slowa kluczowe dla tych plecakow, to: dostep tylko od plecow.
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
daj jakieś namiary z opisami i sklepami do tych plecaków ...