A ja tylko potwierdze bo im wiecej go uzywam tym bardziej mi sie podoba 8) . Na krotkie - weekendowe wypady, czy calodzienne lazenie gdzies - swietny.Zamieszczone przez tdf
A ja tylko potwierdze bo im wiecej go uzywam tym bardziej mi sie podoba 8) . Na krotkie - weekendowe wypady, czy calodzienne lazenie gdzies - swietny.Zamieszczone przez tdf
przyszedł juz do mnie plecak FOMEI PVR-3 SPORT; REWELACJA! posiada wszystko czego oczekuję. oczywiscie brakuje mu bajerkow tak jak w tamracu na przyklad, ale dla mnie bomba za takie pieniadze. solidnie wykonany, duzo przegródek.
-
Torby i plecaki KATA są REWELACYJNE! Kilka dni temu w Gliwicach podziwiałem te wyroby. Cóż, ceny nieco wysokie, ale warto! Ponoć torba wytrzymuje upadek z wysokości ~2m. I co ważniejsze bez uszczerbku dla zawartości! Sam robię przymiarkę do HB-207.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
Dzięki za odpowiedźZamieszczone przez JSK
Do Gliwic mam za daleko by samemu jechać i pomacać . Plecaczek HB-207 fajny i duży ( cena też fajna )
ale ja za plecakami nie przepadam i dlatego chcę porządną torbę
![]()
Ja sobie upatrzyłem WS-604 i od kilku tygodni noszę w niej sprzęt.
Cóż, nie jest tania, ale kupiłem ją na lata, więc myślę że wydatek się opłacił.
Jak masz okazję (sklep) pod ręką to pooglądaj ją osobiście. Potem zbieraj kasę i kupuj bo warto.
Pozdro
Też chcę kupić coś porządnego , a sklep mam dalekoZamieszczone przez tataniny
Dlatego zbieram wszystkie możliwe informacje na temat Toreb KATA
![]()
Szanowni a wiecie może, gdzie można kupić (w Polsce) GDC Rucksack - 102 - bo bez "pomacania" nie kupię.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Czy w torbach Lowepro Stealth Reporter (wersja dla cyfrówek) jest możliwość doczepienia pasa, ew. szelek? To dla mnie ważna kwestia, gdyż na razie na reportaże przemieszczam się głównie rowerem ;-), a bez pasa wszystko będzie mi latać podczas jazdy.
tak, można kupić oryginalny lowepro, ale ja jak jadę na rowerze to mam taki zwykły na klamrę od jakiejś starej torby, żeby jak najmniej miejsca zajmował.