ja w fotozoom.pl kupiłem lowepro mini trekker AW. Mieści się dosć sporo, na plecach bardzo stabilny itp. Zresztą sporo już było na ten temat napisane więc nie będę się tu rozpisywał![]()
ja w fotozoom.pl kupiłem lowepro mini trekker AW. Mieści się dosć sporo, na plecach bardzo stabilny itp. Zresztą sporo już było na ten temat napisane więc nie będę się tu rozpisywał![]()
Co do fotozooma - zaczynają działać w kierunku naprawienia swojego błędu, niewykluczone że niebawem będę musiał mocno przeedytować poprzedniego posta
Edit: Dnia 11.08.06 naprawili swój błąd.
Ostatnio edytowane przez Wats0n ; 21-08-2006 o 08:52
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
do noszenia 30d + grip + T28-75 ??
Top Loader Zoom 1 spokojnie to zmiesci, ale bez gripa ;-)
Witam,
Mam pytanko. Co lepiej zabrac na podróż? Jade akurat do Chorwacji w poślubną. Nie mam ani torby ani plecaka. W sumie bylem zdecydowany na torbę FOMEI M. Ale teraz sam juz nie wiem. Boje sie braku poręczności.
Chce tam zmiescic: sigme 70-300, kita,typowe akcesoria a w przyszlosci tair'a 300 (dł. 26cm).
-
Również nabyłem Slingshot 200 i również w fotozoom.plZamieszczone przez Wats0n
Potwierdzam poręcznośc i zadowolenie z tej plecako-torby (bardziej plecaka). Przesyłkę jednak miałem szybką i darmową, więc dla odmiany sprzedawcę polecam
Ja ma 100-kę. Jak poprzestawiam przegródki to z mojej stopki wskoczy tam body+grip+Tokina 28-80+Tokina 12-24+Canon 70-210+pierdółki. Niemniej jednak noszenie tego na jednym ramieniu na dłuższą metę nie jest wygodne. Nie wyobrażam sobie abym z uśmiechem na ustach korzystał z większej pojemności 200-ki i dokładał do tego zestawy flesz+jakiś jeszcze lens. Natomiast na body z 1 czy 2 szkłami plecaczek jest super.Zamieszczone przez Toffic
![]()
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Witam,
czy do plecaczka TAMRAC 5746 - VELOCITY 6 wlezie 20D/5D z podpiętym 24-105L ?
Zamieszczone przez muflon
Mam do sprzedania Tamrac Expedition 7 ..... wersje I - czarny bez zbednych bajerów ....
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Zamieszczone przez Flowenol
Ja chyba bardziej polecam CompuRover AW .... naprawde super...
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints