Strona 72 z 357 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Bywalec Awatar RaV22
    Miasto
    Warszafka

Domyślnie

Czy na giełdzie w Stodole jest szansa pomacać Tenbe? Czy tylko w M1?
    A torby i plecaki Mekko? Można przymierzyć gdzieś w Warszawie?
    Ostatnio edytowane przez RaV22 ; 31-05-2006 o 20:38

Coś już napisał

Talking

swe skarby od 2dni przełożyłem z walizki do nowej torby CITYBAG .. z BIEDRONKI cena 24,99 .. do tordy wejdzie lampa, 2 szkła, i 300D .. + filtry .. sprzęt do czyszczenia .. i powiem że torba wykonana jest baaaardzo solidnie ..

Bywalec Awatar RaV22
    Miasto
    Warszafka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeredrecki
    swe skarby od 2dni przełożyłem z walizki do nowej torby CITYBAG .. z BIEDRONKI cena 24,99 .. do tordy wejdzie lampa, 2 szkła, i 300D .. + filtry .. sprzęt do czyszczenia .. i powiem że torba wykonana jest baaaardzo solidnie ..

No tak. Ja ma 10D, 6 szkieł (w tym jedno długości 37 cm), SIX-a (tymczasowo) i 2 szkła do niego. Do tego statyw i trochę szpargałów. W co to upchnąć? Torba czy plecak. Mam max 350-400 zł. Czytam te wszystkie wątki, przeglądam strony w necie i im więcej czytam, tym większy mam mętlik w głowie. Musi mieć mocowanie statywu. Oczywiście na co dzień wygodniejsza była by torba, na plenery natomiast plecak... Co kupić? POMOCY!

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Czy ktoś może mi doradzić jakiś sensowny plecak do jazdy na rowerze w którym mieściłby się :

1. 20D+grip
    2. 100-400 4.5-5.6 IS L + TC 1.4x Kenko
    3. 24-105 4 IS L
    4. Epson P-2000

Do plecaka ma wejść tylko w/w sprzęt, na całą resztę mam : Tamrac 5578 - EXPEDITION 8.

Jaki plecak radzicie kupić ?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaV22
    na co dzień wygodniejsza była by torba, na plenery natomiast plecak... Co kupić? POMOCY!
    A do łażenia w góry toploader z mocowaniem na piersi Nie da się. Przy tej ilości sprzętu jesteś raczej skazany co najmniej na większe Tamrace, nie pamiętam, żeby ktoś coś wspominał o tańszych torbach/plecakach tej wielkości. Tak na oko od modelu Expedition 4-5 wzwyż. Na Allegro okolice 400-500PLN.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaV22
    No tak. Ja ma 10D, 6 szkieł (w tym jedno długości 37 cm), SIX-a (tymczasowo) i 2 szkła do niego. Do tego statyw i trochę szpargałów. W co to upchnąć? Torba czy plecak. Mam max 350-400 zł. Czytam te wszystkie wątki, przeglądam strony w necie i im więcej czytam, tym większy mam mętlik w głowie. Musi mieć mocowanie statywu. Oczywiście na co dzień wygodniejsza była by torba, na plenery natomiast plecak... Co kupić? POMOCY!

sie mnie zdaje iż jednak plecak ... ja miałem walizką i wszedł statyw i 2 szkła body i ładowarka i lampa i parę filtrów sprzęcik do czyszczenia .. walizka jest wielka nie poręczna jednak szukaj plecaka :d

Bywalec Awatar RaV22
    Miasto
    Warszafka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    A do łażenia w góry toploader z mocowaniem na piersi Nie da się. Przy tej ilości sprzętu jesteś raczej skazany co najmniej na większe Tamrace, nie pamiętam, żeby ktoś coś wspominał o tańszych torbach/plecakach tej wielkości. Tak na oko od modelu Expedition 4-5 wzwyż. Na Allegro okolice 400-500PLN.
    Minimum Expedition 5, a to już za drogo
    Poszukam Mekko lub Tenby i chyba jednak torba

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[Nieaktualne]

Panowie, potrzebuję szybkiej porady!!
    Muszę wybrać torbę do codziennego łażenia po różnych imprezach. Wybór jest pomiędzy Lowepro D400 i Domke F1X/B (ew F2/B)
    Z Lowepro mam D650, z Domke mam F6. Z obu jestem bardzo zadowolony, ale jedna za duża a druga za mała.
    Docelowo ma się tam zmieścić body (najlepiej z podpiętym szkłem 24-105), lampa, 100-400 i w dłużej perspektywie jakieś 16-35 lub 17-40.
    Zdecydować się muszę do dzisiaj!

Pozdrawiam!

Oakhallow
    Ostatnio edytowane przez Oakhallow ; 21-06-2006 o 12:40
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Dziś nabyłem Tamrac System 6 5606...naprawde fajna torba.
    Mieszcze bez problemu: 350D+grip, kit, C 90-300, C 50@1.8, lampe C 420EX,
    sprzęt do czyszczenia, akumulatory i wszystko inne co potrzebne.
    Jakby ktos potrzebowal to kupilem na: fotozakupy.pl za 240zł...
    30D,grip, C17-40@4, C50@1.8, C24-70@2.8, C70-200@2.8, C430EX,

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Od 10h jestem szczęśliwym posiadaczem slingshota 200. Dzisiejsze bieganie po miescie potwierdzilo zalety tegoż tworu - wygodny i łatwodostępny. Spokojnie pomieścił mój skromny sprzęt (350D + grip, lampa, 3 szkła + trochę shitu na m42 i rupiecie) i jest w nim jeszcze sporo miejsca. Z czystym sumieniem polecam. Z czystym sumieniem odradzam przy okazji sklep fotozoom.pl. Niestety, mimo oferty "przesyłka gratis" musiałem dopłacić dodatkowe 15 zl (co w tym przypadku podniosło cenę o ponad 5%). Gdybym nie był tak napalony na tę torbę, nie odebrałbym. Ogólnie - traktują klientów dość mało poważnie.

EDIT: Po prawie dwóch miesiącach otrzymałem zwrot nadpłaconych 15 złotych. Tak więc wszystko wyprostowali i sprawiedliwości stało się zadość.
    Ostatnio edytowane przez Wats0n ; 21-08-2006 o 08:51
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Strona 72 z 357 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów