Strona 67 z 339 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Delorian77
    Miasto
    Gotham CITY

Domyślnie

no ja już kupiłem tego tamraca namegafoto.cz! umowilismy sie na 222 zł z wysyłka............ale pepiki coś kombinuja i chyab mnie to wyjdzie 250 .........ale najwyzej nie odbiore paczki .....ajk dojdzie to podam swoją recenzje

Bywalec Awatar RaV22
    Miasto
    Warszafka

Domyślnie

Czy na giełdzie w Stodole jest szansa pomacać Tenbe? Czy tylko w M1?
    A torby i plecaki Mekko? Można przymierzyć gdzieś w Warszawie?
    Ostatnio edytowane przez RaV22 ; 31-05-2006 o 20:38

Coś już napisał

Talking

swe skarby od 2dni przełożyłem z walizki do nowej torby CITYBAG .. z BIEDRONKI cena 24,99 .. do tordy wejdzie lampa, 2 szkła, i 300D .. + filtry .. sprzęt do czyszczenia .. i powiem że torba wykonana jest baaaardzo solidnie ..

Bywalec Awatar RaV22
    Miasto
    Warszafka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeredrecki
    swe skarby od 2dni przełożyłem z walizki do nowej torby CITYBAG .. z BIEDRONKI cena 24,99 .. do tordy wejdzie lampa, 2 szkła, i 300D .. + filtry .. sprzęt do czyszczenia .. i powiem że torba wykonana jest baaaardzo solidnie ..

No tak. Ja ma 10D, 6 szkieł (w tym jedno długości 37 cm), SIX-a (tymczasowo) i 2 szkła do niego. Do tego statyw i trochę szpargałów. W co to upchnąć? Torba czy plecak. Mam max 350-400 zł. Czytam te wszystkie wątki, przeglądam strony w necie i im więcej czytam, tym większy mam mętlik w głowie. Musi mieć mocowanie statywu. Oczywiście na co dzień wygodniejsza była by torba, na plenery natomiast plecak... Co kupić? POMOCY!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaV22
    na co dzień wygodniejsza była by torba, na plenery natomiast plecak... Co kupić? POMOCY!
    A do łażenia w góry toploader z mocowaniem na piersi Nie da się. Przy tej ilości sprzętu jesteś raczej skazany co najmniej na większe Tamrace, nie pamiętam, żeby ktoś coś wspominał o tańszych torbach/plecakach tej wielkości. Tak na oko od modelu Expedition 4-5 wzwyż. Na Allegro okolice 400-500PLN.

Bywalec Awatar RaV22
    Miasto
    Warszafka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    A do łażenia w góry toploader z mocowaniem na piersi Nie da się. Przy tej ilości sprzętu jesteś raczej skazany co najmniej na większe Tamrace, nie pamiętam, żeby ktoś coś wspominał o tańszych torbach/plecakach tej wielkości. Tak na oko od modelu Expedition 4-5 wzwyż. Na Allegro okolice 400-500PLN.
    Minimum Expedition 5, a to już za drogo
    Poszukam Mekko lub Tenby i chyba jednak torba

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

[Nieaktualne]

Panowie, potrzebuję szybkiej porady!!
    Muszę wybrać torbę do codziennego łażenia po różnych imprezach. Wybór jest pomiędzy Lowepro D400 i Domke F1X/B (ew F2/B)
    Z Lowepro mam D650, z Domke mam F6. Z obu jestem bardzo zadowolony, ale jedna za duża a druga za mała.
    Docelowo ma się tam zmieścić body (najlepiej z podpiętym szkłem 24-105), lampa, 100-400 i w dłużej perspektywie jakieś 16-35 lub 17-40.
    Zdecydować się muszę do dzisiaj!

Pozdrawiam!

Oakhallow
    Ostatnio edytowane przez Oakhallow ; 21-06-2006 o 12:40
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon

Mam do sprzedania Tamrac Expedition 7 ..... wersje I - czarny bez zbednych bajerów ....
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaV22
    No tak. Ja ma 10D, 6 szkieł (w tym jedno długości 37 cm), SIX-a (tymczasowo) i 2 szkła do niego. Do tego statyw i trochę szpargałów. W co to upchnąć? Torba czy plecak. Mam max 350-400 zł. Czytam te wszystkie wątki, przeglądam strony w necie i im więcej czytam, tym większy mam mętlik w głowie. Musi mieć mocowanie statywu. Oczywiście na co dzień wygodniejsza była by torba, na plenery natomiast plecak... Co kupić? POMOCY!

sie mnie zdaje iż jednak plecak ... ja miałem walizką i wszedł statyw i 2 szkła body i ładowarka i lampa i parę filtrów sprzęcik do czyszczenia .. walizka jest wielka nie poręczna jednak szukaj plecaka :d

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Czy ktoś może mi doradzić jakiś sensowny plecak do jazdy na rowerze w którym mieściłby się :

1. 20D+grip
    2. 100-400 4.5-5.6 IS L + TC 1.4x Kenko
    3. 24-105 4 IS L
    4. Epson P-2000

Do plecaka ma wejść tylko w/w sprzęt, na całą resztę mam : Tamrac 5578 - EXPEDITION 8.

Jaki plecak radzicie kupić ?

Strona 67 z 339 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów