Strona 64 z 339 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114164 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy
    350D+grip+17-40+70-200f4+580EX i jakieśtam duperele?

Ma ktoś z Was taki zestaw? Nie wiem czy brać model 4 czy 5 a różnica w cenie 40 zl Tu zmierzam kupić: www.torbylowepro.pl.

Pozdrawiam

KUP SOBIE TAMRAC PRO 5 i wszystko zmiescisz i duperele tez ..
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdf
    KUP SOBIE TAMRAC PRO 5 i wszystko zmiescisz i duperele tez ..
    Ja się w pro 12 nie mieszczę. O laptopie nawet nie myślę
    Jarek

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    Ja się w pro 12 nie mieszczę. O laptopie nawet nie myślę
    To może spróbuj zdjąć buty i kolana mocno przyciśnij do klaty - może się zmieścisz :-) :-) (żarcik oczywiście) ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

na FotoVideo wpadła mi w oko nowość - Lowepro Compu Daypack - kolory co prawda paskudne ale na codzienne używanie wydaje mi sie jak znalazł - o ile do dolnej kieszeni zmiesci mu sie body z podpiętym 100-400 - niestety dotarłem do niego "na gaszenie świec" i za dużo czasu na macanie nie było :-( Była też ta fajna Kata z oddzielną kieszenią na jeden aparat ale niestety mnie mocno roczarowała - wykonanie super ale szelki tak stercza ze ten plecak tylko na plecach mozna nosić ;-) w ręku ciagle ta uprząć jak dla konia bedzie przeszkadzała a i za bardzo tam 2 body z podpiętymi szkłami nie bardzo daje się upchnąć (jeśli nie chce się zniszczyć tego "luku" na body zawsze gotowe do aukcji - a i nena powyżej 8 stówek nie zachecał do zakupu czegoś co nie w pełni spełnia oczekiwania

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Kupiłem plecak Lowepro Photo Trekker Classic. Jest duży, taki mi właśnie jest potrzebny. Wszystkie moje zabawki są w plecaku poukładane, nic się nie obija i nie niszczy. Plecak jest bardzo wygodny w noszeniu, podczas fotografowania nie przeszkadza oraz nie krępuje ruchów. Zaletą jest również cena - rozsądna !!!!
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Lowepro Mini Mag AW - idalnie miesci 5D + dwa spore obiektywy
    (jeden na aparacie), w kieszeniach filtry, bateria itd.
    Super porzadne wykonanie, nawet nie krzyczy zbytnio
    "torba fotograficzna"...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    wwa

Smile newswear

newswear w koncu przyslali i sprawuje sie super plecy i ramie nie boli. Wyglonda sie troche jak terrorysta ale nic nie bola po robocie !!!

Domyślnie

Po parodniowych namysłach i poszukiwaniach zdecydowałem się na jakies nosidło dla mojego 30D...
    Zmyślne i sprytne połączenie plecaka i torby w SlingShot 200 AW przekonało mnie. Zgrabny, poręczny, troche miejsca na różne szpargały + Wieczysta gwarancja i dobra cena... dla mnie NICE! http://www.lowepro.com/Products/Slin...ot_200_AW.aspx
    Oczywiście na allegro =)
    Jak myslicie?
    Ostatnio edytowane przez jazzY ; 20-04-2006 o 15:06
    moje digarty
    EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Osobiscie bardzo polecam Lowepro Compu Trekker AW mieszcze w nim 20D+grip+17-40F/4L+28-70F/2.8L+70-200F/4L+85F/1.8 i 430EX + filtry,gruszki i inne pierdoły do komory na plecach wchodzi mi Asus A6B00L choc z lekkim oporem.

Co do jakosci wykonania nie mam zadnych zastrzezen no i kapturek na deszcz bardzo przydatny mi juz nie raz sie przydał :wink:

Pozdro

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Osobiscie bardzo polecam Lowepro Compu Trekker AW
    Jeśli chodzi o plecaki+foto+szara codzienność+notebooki, też go bardzo (tzn. Computrekera AW - dalej CT AW) polecam. Praktycznie od jego zakupu (luty 2006) nie rozstaję się z nim. Co prawda wszyscy w pracy żartują, że na Mount Everest się wybieram, ale wolę plecak niż torbę nawet gdy nie mam aparatu, a notebooka i inne szpargały muszę nosić codziennie.
    Ostatnio edytowane przez Flowenol ; 27-04-2006 o 21:47
    PozdRufka
    Flowenol
    -------------------------------------------------------------
    Life is too short for reading MTF charts.
    Craig16229

Strona 64 z 339 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114164 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów