Strona 62 z 339 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472112162 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Ja już niedługo będe mógł podzielić się swoimi wrażeniami z użytkowania plecaczka "Lowepro Rover Plus AW" Dzisiaj sprzedający ma mi go wysłać
    Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 27-03-2006 o 15:45
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    Ja już niedługo będe mógł podzielić się swoimi wrażeniami z użytkowania plecaczka "Lowepro Rover Plus AW" Dzisiaj sprzedający ma mi go wysłać
    Eh pisalem juz raz na forum - Compu Rover lepszy a w porownywalnej cenie (macalem oba i wybralem na zywo lepszy z nich).

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Eh pisalem juz raz na forum - Compu Rover lepszy a w porownywalnej cenie (macalem oba i wybralem na zywo lepszy z nich).
    Allegrowe ceny:
    ten sam sprzedawca
    LOWEPRO COMPU ROVER AW/F-VAT/WIECZYSTA GWARANCJA
    Kup Teraz! 479,00 zł

LOWEPRO ROVER PLUS AW/F-VAT/WIECZYSTA GWARANCJA
    Kup Teraz! 399,00 zł
    Może i różnica w cenie nie taka duża bo raptem 80zł ale ja kupiłem od jednego z forumowiczów za 310zł. Jak na moją puszke i dwa szkła to i tak przyszłościowy zakup.. Planuje mianować ten placak moim codziennym plecakiem. Przy takim zastosowaniu spadochron ze stelażem nie jest mi potrzebny

EDIT: teraz zobaczyłem że napisałeś "lepszy" a nie "większy" jak przeczytałem za pierwszym razem
    No nic kupiłem ten, i musi być dla mnie lepszym Nie bede oglądał Compu Rover'a

BLOG

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Planuje mianować ten placak moim codziennym plecakiem. Przy takim zastosowaniu spadochron ze stelażem nie jest mi potrzebny
    Jesli przez codzienne zastosowanie masz na mysli podroz miejska, do/z pracy itp to jest za duzy, za ciezki i zwraca uwage. Na dluzsze spacery, pikniki, krotkie wyjazdy kiedy trzeba wiecej gratow wziac (np ma sie dziecko i jakies akcesoria dzieciece nosi) to bedzie akurat.

EDIT: teraz zobaczyłem że napisałeś "lepszy" a nie "większy" jak przeczytałem za pierwszym razem
    No nic kupiłem ten, i musi być dla mnie lepszym Nie bede oglądał Compu Rover'a
    (Compu Rover) Jest rowniez wiekszy a zarazem lzejszy i ma estetyczniejsze, delikatniejsze wykonczenia. Jak ja kupowalem to Compu Rover byl w cenie promocyjnej (350zl) .

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jesli przez codzienne zastosowanie masz na mysli podroz miejska, do/z pracy itp to jest za duzy, za ciezki i zwraca uwage. Na dluzsze spacery, pikniki, krotkie wyjazdy kiedy trzeba wiecej gratow wziac (np ma sie dziecko i jakies akcesoria dzieciece nosi) to bedzie akurat.
    Pewnie jutro się o tym przekonam. Będe wiedział czy jest za duży czy nie. Mam nadzieje że się mylisz i nie będzie za duży. Własnie obmierzyłem plecak(nie fotograficzny) z którym codziennie chodze do pracy.
    Wysokość 40cm
    Szerokość 30cm
    Głębokość 20cm
    Mam nadzieje że Rover Plus AW nie będzie dużo większy..

BLOG

Początki nałogu

Domyślnie

[quote=mirhon]http://www.sklepfotograficzny.pl/tor...LOCITY-9-5749/

Bardzo dobry wybór,uzywam od wrzesnia i jestem bardzo zadowolony,dosyc pakowny dealny do miasta

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Kiedys opisywalem torbo-plecak Rehwy.

Pamietam ze ktos mnie pytal o dostepnosc takowego.. i zapomnialem kto

No ale okazuje sie, ze znalazlem nowa sztuke w jednym ze sklepow w B-stoku. Cena nie jest do konca ustalona, ale cos okolo 350-370zl... wlasciciel sklepu nie dal ostatecznej odpowiedzi.

Gdyby ktos chcial to moge pomoc w zakupie.

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

hehe własnie siedziałem przed Twoim testem tego Rovera i z plecakiem na kolanach.. teraz kombinuje razem ze zdjeciem producenta Jak skończe to zrobie fotkę swoich "bebechów"

BLOG

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

hehe własnie siedziałem przed Twoim testem tego Rovera i z plecakiem na kolanach.. teraz kombinuje razem ze zdjeciem producenta Jak skończe to zrobie fotkę swoich "bebechów"

do tego plecaka da sie wlozyc nieco wiecej, niz pokazane jest na tym zdjeciu. kita i 50(tego 38-76 nie uzywam ) mozna polozyc na sobie, oddzielajac od siebie oczywiscie.
    wtedy robimy nastepujacy manewr - body idzie do srodka a zmiesci sie tam jeszcze lampa (ja mam 380EX) no i te *******ki. robi sie miejsce na jeszcze jedno szklo. tego wariantu jeszcze nie probowalem, ale powinno sie zmiescic
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Ja mam póki co taki układ

BLOG

Strona 62 z 339 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472112162 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów