Ja już niedługo będe mógł podzielić się swoimi wrażeniami z użytkowania plecaczka "Lowepro Rover Plus AW" Dzisiaj sprzedający ma mi go wysłać![]()
Ja już niedługo będe mógł podzielić się swoimi wrażeniami z użytkowania plecaczka "Lowepro Rover Plus AW" Dzisiaj sprzedający ma mi go wysłać![]()
Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 27-03-2006 o 15:45
Eh pisalem juz raz na forum - Compu Rover lepszy a w porownywalnej cenie (macalem oba i wybralem na zywo lepszy z nich).Zamieszczone przez Routlaw
Allegrowe ceny:Zamieszczone przez Vitez
ten sam sprzedawca
LOWEPRO COMPU ROVER AW/F-VAT/WIECZYSTA GWARANCJA
Kup Teraz! 479,00 zł
LOWEPRO ROVER PLUS AW/F-VAT/WIECZYSTA GWARANCJA
Kup Teraz! 399,00 zł
Może i różnica w cenie nie taka duża bo raptem 80zł ale ja kupiłem od jednego z forumowiczów za 310zł. Jak na moją puszke i dwa szkła to i tak przyszłościowy zakup.. Planuje mianować ten placak moim codziennym plecakiem. Przy takim zastosowaniu spadochron ze stelażem nie jest mi potrzebny
EDIT: teraz zobaczyłem że napisałeś "lepszy" a nie "większy" jak przeczytałem za pierwszym razem
No nic kupiłem ten, i musi być dla mnie lepszymNie bede oglądał Compu Rover'a
Jesli przez codzienne zastosowanie masz na mysli podroz miejska, do/z pracy itp to jest za duzy, za ciezki i zwraca uwage. Na dluzsze spacery, pikniki, krotkie wyjazdy kiedy trzeba wiecej gratow wziac (np ma sie dziecko i jakies akcesoria dzieciece nosi) to bedzie akurat.Zamieszczone przez Routlaw
(Compu Rover) Jest rowniez wiekszy a zarazem lzejszy i ma estetyczniejsze, delikatniejsze wykonczenia. Jak ja kupowalem to Compu Rover byl w cenie promocyjnej (350zl) .EDIT: teraz zobaczyłem że napisałeś "lepszy" a nie "większy" jak przeczytałem za pierwszym razem
No nic kupiłem ten, i musi być dla mnie lepszymNie bede oglądał Compu Rover'a
Pewnie jutro się o tym przekonam. Będe wiedział czy jest za duży czy nie. Mam nadzieje że się mylisz i nie będzie za duży. Własnie obmierzyłem plecak(nie fotograficzny) z którym codziennie chodze do pracy.Zamieszczone przez Vitez
Wysokość 40cm
Szerokość 30cm
Głębokość 20cm
Mam nadzieje że Rover Plus AW nie będzie dużo większy..
[quote=mirhon]http://www.sklepfotograficzny.pl/tor...LOCITY-9-5749/
Bardzo dobry wybór,uzywam od wrzesnia i jestem bardzo zadowolony,dosyc pakowny dealny do miasta
Kiedys opisywalem torbo-plecak Rehwy.
Pamietam ze ktos mnie pytal o dostepnosc takowego.. i zapomnialem kto![]()
No ale okazuje sie, ze znalazlem nowa sztuke w jednym ze sklepow w B-stoku. Cena nie jest do konca ustalona, ale cos okolo 350-370zl... wlasciciel sklepu nie dal ostatecznej odpowiedzi.
Gdyby ktos chcial to moge pomoc w zakupie.
hehe własnie siedziałem przed Twoim testem tego Rovera i z plecakiem na kolanach.. teraz kombinuje razem ze zdjeciem producentaJak skończe to zrobie fotkę swoich "bebechów"
Zamieszczone przez Routlaw
do tego plecaka da sie wlozyc nieco wiecej, niz pokazane jest na tym zdjeciu. kita i 50(tego 38-76 nie uzywam) mozna polozyc na sobie, oddzielajac od siebie oczywiscie.
wtedy robimy nastepujacy manewr - body idzie do srodka a zmiesci sie tam jeszcze lampa (ja mam 380EX) no i te *******ki. robi sie miejsce na jeszcze jedno szklo. tego wariantu jeszcze nie probowalem, ale powinno sie zmiescic![]()