Vitez, chyba o innych spacerach mowa... z malym dzieckiem nie idziesz na caly dzien, od switu do zmierzchu.Zamieszczone przez Vitez
poza tym faktycznie za duzy - po kiego miejsce na laptopa ? przesadziles chyba troszke![]()
Vitez, chyba o innych spacerach mowa... z malym dzieckiem nie idziesz na caly dzien, od switu do zmierzchu.Zamieszczone przez Vitez
poza tym faktycznie za duzy - po kiego miejsce na laptopa ? przesadziles chyba troszke![]()
Zamieszczone przez nastier
Nie wiem i przez pare najblizszych lat nie chcialbym sie dowiedziec
Jedyne co zauwazylem to ze Reno moze troche przeplacic - plecaczek sporo mniejszy i wg mnie gorszej firmy a 200zl prawie drozszy... za co?
Do tego lowerpro w zasadzie mogłabym zapakować dziecko i męża oprócz aparatu.Zamieszczone przez Vitez
Ja nie zamierzam wydać na plecak więcej niż 200 zł, oglądałam już Oriona Trekkera II ale wydaje mi się, że Samsonite są solidniejsze (tego z linka nie widziałam ale miałam kiedyś ich torbę). Nie doczytałeś, że mogę kupić go okazyjnie (wyprzedaż) za 190 zł. Zamówiłam, w poniedziałek się dowiem czy kupię a jak nie - Trekker II.
Do kieszeni na laptopa kilka pampków się pewnie zmieściZamieszczone przez nastier
.
oj wtedy to dopiero byloby marudzenie, ze miejsca nawet w ciezarowce maloZamieszczone przez Vitez
![]()
Zamieszczone przez Reno
A bo to w innej wypowiedzi niz link bylo... za 190zl to pewnie ze warto 8)
Plecak Samsonite Trekking "Allround" dotarł i dzielę się wrażeniami: bardzo starannie wykonany, praktyczny, ładny, wygodny. Jest naprawdę wielki, to i plus i minus - mąż się ze mnie śmieje, że wyglądam jakbym się wybierała na biegun. Jest też dość ciężki bo pusty waży ponad 1,5 kilo.
Zamieszczone przez Reno
OMGrespect dla tej Pani
naprawdę. jeśli zamierzasz to nosić na codzień - chylę czoła.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
ale na pocieszenie:
Tamrac Expedition 7 do którego chyba wejdzie mniej więcej tyle samo sprzętu waży - 2984 g....
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
To chyba mój Tamrac bije wszystkich na głowę.Tamrac Expedition 7 do którego chyba wejdzie mniej więcej tyle samo sprzętu waży - 2984 g....