Strona 58 z 357 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Pomysl sobie przez ile lat mozesz/chcesz uzywac takiej torby/plecaka (zalozmy ze 5). Przelicz to na miesiace (60). Podziel kwote przez ilosc miesiecy (ok 500zl / 60 = ok 8zl).
    Nadal duzo? 3 piwa na miesiac mniej przez 5 lat mozesz chyba wytrzymac?
    Ta matematyka mnie przekonala 8)

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972
    Jasne czyli wszystcy używacie LOWEPRO FULL WYPAS
    Wszyscy zapewne nie, ale ja akurat tak, zdecydowalem sie na "LOWEPRO FULL WYPAS"
    Policzylem ile jest wart sprzet ktory taszcze na plecach, przeanalizowalem w jakich warunkach terenowych zwykle przebywam i wyszlo mi z tej analizy ze oszczedzanie na plecaku jest w moim przypadku nieporozumieniem.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przegladajac allegro trafilem w koncu na Lowepro Mini Trekker AW, idealnie pasuje do moich wymagan. Jest jedno ale...

Przegladajac pl.rec.foto znalazlem watek nt porownania Mini Trekkera AW i wersji Classic tego modelu. Jeden z biorących udział w dyskusji pisał o Classic:

mam classica

rozni sie glownie ukladem "przodu"
    nie ma mocowania na statyw, ale za to ma wieksza dodatkowa kieszen zamykana na
    ukosny zamek dosyc pojemna na cala powierzchnie przedniej "klapy"
    za nia jest nastepna kieszen (zamykana na zamek tak samo jak glowna czesc
    plecaka) trzymam w niej powerbooka 15" w ubranku ochronnym i jest nawet dosyc
    luzno
    , dalej jest chyba tak samo jak w mini trekkerze

na podkreslonym fragmencie zalezy mi najbardziej. korzystajac z cambags.com porownalem wymiary Mini Trekker AW i Mini Trekker Classic. Sa identyczne, czy w takim razie w Mini Trekker AW rowniez zmieszcze laptopa, ktory ma ochronny case (calosc ma zaledwie 24x34 cm).

http://www.cambags.com/canon/300d_10...ker_frames.htm
    Zdjecia z tej strony niewiele podpowiadaja mi w kwestii upchniecia w tym modelu laptopa. A moze to Classic posiada o jedna "tajemna" kieszen wiecej, w ktorej autor powyzszego cytatu zmiescil swoj komputer?

ps. wiem, ze laptop idealnie zmiesci sie w Compu Trekkerze, ale tego modelu nie biore pod uwage.

Bede wdzieczny za kazda cenna informacje.
    Ostatnio edytowane przez licorea ; 12-12-2005 o 23:21

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez licorea
    wiem, ze laptop idealnie zmiesci sie w Compu Trekkerze, ale tego modelu nie biore pod uwage.
    czemu??
    przymierzałem swojego laptopa 15 pod compu i idealnie pasuje! coś ma lepszego od mini trekkera

Dopiero zaczyna Awatar woland
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nastier
    a ma ktos Rover AW ? bo na dniach bede go zamawial, jestem na 99.5% pewien, ale opinie posiadaczy tez mozna by poznac

Ja mam i moge polecic, b. wygodny i calkiem pakowny- mieszcze w nim 300d z gripem z podpieta Sigma 24-70/2.8 z zalozona oslona przeciwsloneczna, 70-200/4, kita, lampe i pomniejsze *******ki- fakt ze scisk jest spory, ale wszystko sie miesci. Do gornej kieszeni spokojnie miesci sie ciepla strawa- czyli zimne piwo w odpowiedniej ilosci. Jak mam jakis wyjazd, albo wiem ze sporo bede chodzil po miescie to biore plecak zamiast torby- znacznie wygodniej.

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woland
    Ja mam i moge polecic, b. wygodny i calkiem pakowny- mieszcze w nim 300d z gripem z podpieta Sigma 24-70/2.8 z zalozona oslona przeciwsloneczna, 70-200/4, kita, lampe i pomniejsze *******ki- fakt ze scisk jest spory, ale wszystko sie miesci. Do gornej kieszeni spokojnie miesci sie ciepla strawa- czyli zimne piwo w odpowiedniej ilosci. Jak mam jakis wyjazd, albo wiem ze sporo bede chodzil po miescie to biore plecak zamiast torby- znacznie wygodniej.
    i dlatego go juz zakupilem, tyle ze w wersji Plus
    i potwierdzam opinie o nim. pierwsze testy przejdzie w i po swietach i bede po nich bde w stanie skusic sie na jakas mala recenzje
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, ja tu się swego czasu popisywałem ile to nie da się upchać w NatureTrekkera... No więc najnowsze wieści z frontu: lampa też wchodzi Kurcze, naprawdę nie wiem, gdzie ten plecak ma dno...

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

tylko uwazaj bo jak nie ma to kilka-kilkanascie tysiakow moze sobie lezec na ulicy :>
    350D

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Hmm, ja tu się swego czasu popisywałem ile to nie da się upchać w NatureTrekkera... No więc najnowsze wieści z frontu: lampa też wchodzi Kurcze, naprawdę nie wiem, gdzie ten plecak ma dno...
    Jak kupisz 300 F/2.8 to zobaczysz dno
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    ale ten plecak ze sprzetem waży już ponad 8,8 kg (dane zliczone ze stopki pi razy oko). Nie przeszkadza ci ten ciężar?? Co to za radość fotografowania

Strona 58 z 357 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów