Hmm, ja tu się swego czasu popisywałem ile to nie da się upchać w NatureTrekkera... No więc najnowsze wieści z frontu: lampa też wchodziKurcze, naprawdę nie wiem, gdzie ten plecak ma dno...
Hmm, ja tu się swego czasu popisywałem ile to nie da się upchać w NatureTrekkera... No więc najnowsze wieści z frontu: lampa też wchodziKurcze, naprawdę nie wiem, gdzie ten plecak ma dno...
Jak kupisz 300 F/2.8 to zobaczysz dnoZamieszczone przez muflon
![]()
ale ten plecak ze sprzetem waży już ponad 8,8 kgZamieszczone przez muflon
(dane zliczone ze stopki pi razy oko). Nie przeszkadza ci ten ciężar?? Co to za radość fotografowania
![]()
Więcej, kilkanaście ;-) Ale to jest wybitnie konfiguracja, że tak powiem, "storage". Na co dzień przekładam to, co mi potrzeba np. na lotnisko do MiniTrekkera, a 2-3 razy do roku, wyjmuję co nieco (najczęściej krótsze szkła) i przekładam przegródki w NatureTrekkerze do konfiguracji "airshow" - i wtedy jest to właśnie jakieś 8 kilo (2 body, dwa tele-zoomy, 24-70 i parę pomniejszych szpargałów).Zamieszczone przez K2_verti
1200 5.6 L probowales?Zamieszczone przez muflon
![]()
chyba by nie wszedłZamieszczone przez Vitez
83 cm robi swoje
![]()
swoją drogą chyba by nawet nie poczuł, bo co to 16 kilo dla muflona :wink:
tylko uwazaj bo jak nie ma to kilka-kilkanascie tysiakow moze sobie lezec na ulicy :>
350D
i na co komu siłownia na rozwinięcie mięśni pleców czy barków jak się nosi tyle kilo na plecach![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Łe... ale ma ciężko...
Mój sprzęt waży tylko 5.5kg.
Od ilu kilo kończy się amator, a zaczyna profi? :wink:
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Od 1k. Dolarów. Na miesiącZamieszczone przez Silent Planet
![]()