Wielkie dzięki za zdjęcie. Ostatecznie mnie ono przekonało do zakupu tego plecaka. Napisz tylko czy z gripem się aparat mieści bez problemu?Zamieszczone przez MateuszZ.
pozdrowienia
Wielkie dzięki za zdjęcie. Ostatecznie mnie ono przekonało do zakupu tego plecaka. Napisz tylko czy z gripem się aparat mieści bez problemu?Zamieszczone przez MateuszZ.
pozdrowienia
Z gripem oczywiście :-PZamieszczone przez aptur
Plecak jest naprawdę super!
Na zdjęciu tego nie widać ale ma pełno kieszeni, chowany pokrowiec p.deszczowy, wygodne szelki, pas biodrowy, piersiowy, chowany uchwyt na statyw.
a to po prawej w rogu??
To płyn do czyszczenia ga... eee optyki![]()
hmm. plecaczek fajny ale jednak ciut mały. czy ktoś przerabiał torby Domke? już kiedyś o to pytałem ale konkretnych odpowiedzi nie było. więc jak to jest z tymi torbami? czy stosunek jakości do ceny jest przynajmniej normalny? osobiście najbardziej w nich podoba mi się to, że wygladają bardziej niż niepozornie.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Od dluzszego czasu mysle o zamienia mojej mikrej lowepro na jakis wiekszy model. Co prawda zachecaja mnie Wasze wypowiedzi do zakupu plecaka. Bede musial jednak udac sie w tym celu albo do jakiegos sklepu analogowego (celem przymiarki plecaka), albo dogadac sie ze sprzedawca internetowym, za jak plecak bedzie za maly do go zwroce. Problemem nie jest ilosc sprzetu, ale wielkosc plecow u potencjalnego wlasciciela. Wiekszoac plecakow turystycznych zle mi lezy na plecach. Buty w rozmiarze 50 idzie kupic juz bez wiekszych problemow, ale z plecakami ciagle mam problemy ;-)
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Pszczola, nawet się nie zastanawiaj ;-) Ja miałem podobny wybór - założyłem MicroTrekkera i... ogarnął mnie pusty śmiech, bo skojarzyło mi się z "różowymi panienkami" noszącymi "różowe plecaczki" wielkości pięściMini Trekker jest pod tym względem zupełnie OK na moje 190+ cm wzrostu (szerokości pleców nie mierzyłem, ale raczej proporcjonalne ;-) )
Eeee, dla duzersow to trzeba Pro Trakker AW![]()
Poprosilem Najwspanialsza z Zon o pomiar. Sprawy wygladaja tak: plecki (szerokosc) na poziomie barkow 58 cm. Klatka 140 cm. Bede sie musial nauczyc jak to sobie zgrabnie przeliczyc na rozmiry plecakow.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
No i ja mam Mini Trekkera. Jeszcze sprzetu do srodka nie pakowalem ani nigdzie go nie nosilem ale po dluzszym macaniu - jest super i tyle 8) .
Przeglądając dpreview wpadłem na taki link
Cambags
Pod tym adresem znajduje się pokaźne kompendium toreb/plecaków itp. wszelakiej maści posegregowanych pod względem body jakie mamy zamiar w nie wepchnąć. Często ilustrowane realnymi przykładami :-)
Życzę miłej lektury :-)