Oooj tak... dla mnie on jest za duży, ale często widują go na airshows u 'panów z długimi stałkami' - jeśli ktoś potrzebuje naprawdę dużego plecaka, to to jest po prostu klasa sama dla siebie.Zamieszczone przez CYNIG
Oooj tak... dla mnie on jest za duży, ale często widują go na airshows u 'panów z długimi stałkami' - jeśli ktoś potrzebuje naprawdę dużego plecaka, to to jest po prostu klasa sama dla siebie.Zamieszczone przez CYNIG
no dobra
a takie cudko widzieliscie?
oldschool kanona (nie wiem czy to lata 60 czy 70te)
oryginalna, skorzana
logo canona alu
kupiona w szwedzkim lopisie za 50 koron
cudko
zawsze przy mnie
ma ktos cos takiego ?
...
Świetna
Starsi wyjadacze pewnie ocierają łezkę![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Ja za w miare niska cene, okolo 60$, polecam plecak Canona 200 EG. Za wiele sprzetu nie mam, ale miescilem zarowno 2 aparaty (rebela xt i G6) jak i tamrona 75-300 + kilka innych zabawek.
Ostatnio edytowane przez Coufi ; 29-10-2005 o 20:15
A ja odradze... idziesz z takim plecaczkiem wieczorkiem po jakims miescie, przyuwaza cie czujki dresiarzy "O Canon! Kroimy" i papa sprzecieZamieszczone przez Coufi
.
dobrze gadaZamieszczone przez Vitez
swego czasu aparat nosilem w szmacianej torbie
taka zwylka powiedzial by kto obciachowa
aby nie wzbudzac zainteresowania u karków
swoja droga czy dresy wiedza co to canon?
myslalem ze oni tylko znaja takie marki jak adidas, reebok i takie tam
...
Niektóre bycze karki mają przebłyski "inteligencji",choć jest to rzadki objaw i krótkotrwały :grin:
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
A co sądzicie o takiej torbie na kółkach:
Tamrac 5261 CyberPro Flyer Rolling Photo/Computer Briefcase
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...ist&sku=370756
Właśnie przeczytałem test w jakimś zachodnim magazynie o fotografii.
Mieści się body z założonym 70-200 f/2.8, lampa i 2 dodatkowe szkła. Dodatkowo mieści się na ścisło laptop 15", mimo że w specyfikacji podają 12".
Ocena wg czytanego testu: 5261 is the nicest—and smallest—hybrid of rolling camera bag and briefcase we’ve seen so far.
Torba oczwiście ma wymiary idealne do bagażu podręcznego w samolocie![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
być może jak dasz im czas jak np. w familiadzie 10 sek na: naradzamy się wszyscy; to pewnie zgadną...Zamieszczone przez bonk