Możesz zdradzić gdzie zamawiałeś? Też planuję zakup mini trekkera.Zamieszczone przez MateuszZ.
Możesz zdradzić gdzie zamawiałeś? Też planuję zakup mini trekkera.Zamieszczone przez MateuszZ.
Jasne :-DZamieszczone przez aptur
w www.foto-raj.pl
mają tam minitrekera za 377zł :cool:
Jak tylko dorwę plecak w swoje ręcie to obfoce moim ... Nikonem cp4500![]()
No już mam !Zamieszczone przez muflon
Dzięki muflon!!
Oczywiście wszystko wspaniale się mieści :grin:
p.s. to po lewej to nie jest golarka tylko lampa błyskowa
-------------------
Ostatnio edytowane przez MateuszZ. ; 26-11-2005 o 20:15
Wielkie dzięki za zdjęcie. Ostatecznie mnie ono przekonało do zakupu tego plecaka. Napisz tylko czy z gripem się aparat mieści bez problemu?Zamieszczone przez MateuszZ.
pozdrowienia
Z gripem oczywiście :-PZamieszczone przez aptur
Plecak jest naprawdę super!
Na zdjęciu tego nie widać ale ma pełno kieszeni, chowany pokrowiec p.deszczowy, wygodne szelki, pas biodrowy, piersiowy, chowany uchwyt na statyw.
a to po prawej w rogu??
To płyn do czyszczenia ga... eee optyki![]()
Robson, a masz może jakieś zdjęcie swojego trekkera z ekwipunkiem w środku??
Niestety nie, nigdy nie pomyślałem o zrobieniu takiego zdjęcia.Zamieszczone przez MateuszZ.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
No i tak jak pisałem :-) Lampa pod kątem, obiektywy na lewo i środek - z prawej wchodzi flaszka jak nic![]()
hmm. plecaczek fajny ale jednak ciut mały. czy ktoś przerabiał torby Domke? już kiedyś o to pytałem ale konkretnych odpowiedzi nie było. więc jak to jest z tymi torbami? czy stosunek jakości do ceny jest przynajmniej normalny? osobiście najbardziej w nich podoba mi się to, że wygladają bardziej niż niepozornie.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |