A osobno torbe na laptopa i Mini Trekkera - pozwola wniesc na poklad? Wiadomo ze mniej wygodne ale lepsze to niz pchac i laptopa i sprzet foto (w jednym plecaku) do luku bagazowegoZamieszczone przez sal
.
A osobno torbe na laptopa i Mini Trekkera - pozwola wniesc na poklad? Wiadomo ze mniej wygodne ale lepsze to niz pchac i laptopa i sprzet foto (w jednym plecaku) do luku bagazowegoZamieszczone przez sal
.
Mini też nie wchodzi. Mieści się w 'koszykach' na badaż podręczny, ale do schowka w Embraerze nie wejdzie. Ostatnie co wchodzi to Mini 200, którego teraz mam. Osobno - oczywiście, że możesz, ale jak masz jeszcze do niesienia np. 2 koty, to...Zamieszczone przez Vitez
![]()
A koty przyjmuja jako podreczny bagaz?Zamieszczone przez sal
![]()
Ja zamiezam kupic plecak Lowepro trekker 100ten najmniejszy
![]()
Tylko nie wiem czy tam sie miesci 350 z gripem podczepionym.
Wciska moze ktos taki zestaw do w/w plecaka????
Chyba chodzi o Mikro Trekker 100:Zamieszczone przez 12@
http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=1...500&referpage=
jego wewnętrzna głębokość to około 12,5 cm. Zmierz aparat z gripem i będziesz wiedział czy się zmieści - byle nie na wcisk.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
20D z gripem wchodzi więc 350 tym bardziej. Ustawiony oczywiście pionowo, tzn obiektyw równolegle do pleców, wiadomo o co chodzi.Zamieszczone przez 12@
Jesli masz jednego per pasazer (teoretycznie niby per samolot), nie wazy wiecej niz 8kg i jest malym zwierzakiem, to mozesz go zabrac na pokladZamieszczone przez Vitez
Z dwoma to duzo trudniejsza sztuka, ktora pewnie bede cwiczyl za 2-3 tygodnie
No ale sie zrobilo off-topic.
Kontynuujac OT: bilety kupujcie razem (by miec miejsca obok siebie) ale do samolotu wsiadajcie osobno - kazde z "wlasnym" kotem.Zamieszczone przez sal
Na pokladzie nie moze byc wiecej niz jedno zwierzeZamieszczone przez Vitez
Mowie Ci - to bardziej skomplikowane niz sie wydaje
I zalezne od linii. Swiss ma inne przepisy, LOT inne...