Witam witam i czekam na ocenę sprzętu. Statywu to tu raczej nie upchnę ,ale konweterki i cała elektryka siępmieści![]()
Witam witam i czekam na ocenę sprzętu. Statywu to tu raczej nie upchnę ,ale konweterki i cała elektryka siępmieści![]()
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
Cześć!
Wtrącę się do dyskusji, bo słyszę o Rechwie. Generalnie słabizna, potrafi rozejść się na szwach. Wprawdzie reklamacje przyjmują bez problemu, ale zanosiłem już dwa egzemplarze. Generalnie jeśli sprzęt nosisz codziennie ze sobą to trzeba pomyśleć o czymś mocniejszym.
Mysle ze to kwestia modelu. Taka sama torbe jak moja ma kolega od 3 lat.. foci analogiem, ale mam wrazenie ze niektorzy z cyframi nie robia takiej ilosci zdjec co on.. ciagle w rozjazdach.. torba nadal dziala tak jak powinna... Chociaz nie powiem.. widac roznice w jakosci wykonania pomiedzy Rehwa a powiedzmy Lowepro... i to znaczna ;-)
Może to była kwestia mojego użytkowania. Torbę woże w samochodzie za siedzeniem, sięgam na ślepo ręką i wyciągam za co uda mi się złapać i Lowepro to wytrzymują (compact AW, nova3 i SF reporter 500 AW.)W Rechwie 2 razy urwałem przednią kieszeń. :wink:
byc moze ;-) ale tak jak napisalem.. nie ma co ukrywac.. roznica w jakosci wykonania pomiedzy Rehwa a Lowepro jest zauwazalna..
rozgladam sie teraz za jakas 2ga, mniejsza torba, na wypady na male plenerki.. na spacerki po miescie..
wczoraj w pracy robilem przymiarki do LP Nova 4... caly moj zestawic pasuje tam idealnie, chociaz przyznam ze trzeba troszeczke sie nakombinowac z przegrodkami.. mysle ze sie na nia zdecyduje przy nastepnej wyplacie.. o ile bedzie w dobrej cenie na allegro.. ostatnio byly dwie po 150zl
Wlasnie zakupilem Lowepro Nova 4 bo mi sie stara nieco skurczylabardzo fajna torebka
Bialystok firma Ansam na sienkiewicza 230 zl ....dzieki czacha za namiar na sklep![]()
Polecam. Mam od kilku lat Lowepro Nova1. Mała torba ale bardzo uzyteczna. Wykonana doskonale. Do niczego się nie mogę przyczepić. Jest na tyle mała, że można wrzucić ja całą do plecaka (dobre w czasie jazdy na rowerze) oraz na tyle duża by pomieścić body z obiektywem + trochę filmów, filtry. Kilka kieszonek i ustawialne przegrody pozwalają na sensowne rozmieszczenie akcesoriów.Zamieszczone przez JaW
Wiecie, popytałem swoich znajomych jakie mają torby. Wszyscy jak jeden mąż mają LOWEPRO. Torby sa naprawdę dobre, aż sam sobie kupiłem, na razie mam tam swojego Zenita z lampą.
Torba kosztowała mnie 330 PLN i jest to jak widać w podpisie jest to NOVA 5AW.
Kupiłem ją w
http://www.eurocolor.com.pl/aa_produ...2ce790a51491e6
Salon Firmowy
ul. Wał Miedzeszyński 630
03-994 Warszawa
e-mial: sklep@eurocolor.com.pl
czynny w godzinach:
poniedziałek - piątek 8.15 - 17.30
sobota 9.00 - 14.00
//mj
A ja po pół roku łażenia z torbą dochodzę do wniosku, że wolałbym plecak, nie obija się o dupsko, przed dresiarzami można szybciej umknąć no i dresiarz się nie ksapuje, że w plecaku jest aparat, a delikwenta z torbą to rozpoznają bez żenady. No i zamiast zooma 600 można zawsze flaszkę wzadzić na eskapadę w plenerek za miasto, a to już opoważny plus :wink:Wiecie, popytałem swoich znajomych jakie mają torby. Wszyscy jak jeden mąż mają LOWEPRO. Torby sa naprawdę dobre, aż sam sobie kupiłem
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
wiesz.. uwazaj z tym plecakiem.. ja tez tak zaczynalem...
.. a teraz mam torbo-plecak
plecak nie zastapi torby.. a torba plecaka... odczujesz to jak pozbedziesz sie jednego na rzecz 2giego...