Ja mam Micro200 i bez problemu sie tam miesci body z gripem i jakims szklemZamieszczone przez muflon
Ale... co w tym dziwnego? (nie napisales jakie body - ha!)
Ja mam Micro200 i bez problemu sie tam miesci body z gripem i jakims szklemZamieszczone przez muflon
Ale... co w tym dziwnego? (nie napisales jakie body - ha!)
No wlasnie wybierajac sobie prezent opieralem sie na Twojej opinii, w ktorej pisales ze nie do konca jestes zadowolony z tej 200 AW i dlatego moj wybor padl na 300tke. Z poczatku wydaje sie troche duza ale po wpakowaniu sprzetu (ktorego notabene nie mam za duzo) okazalo sie ze jest akurat.Zamieszczone przez p13ka
Osobiscie najbardziej zalezalo mi na tym AW gdyz na wykopach czesto trzeba pracowac w deszczu pyle itp i meczylo mnie ciagle myslenie o tym czy moj sprzet wlasnie nie moknie.
No cóż, przy pudełkach Easyjeta w Genewie jest napis: "It fits in - it flies" albo jakoś tak. I tej wersji się będę trzymałZamieszczone przez sal
A jeśli kiedyś rzeczywiście powiedzą mi j.w. - no cóż, zawsze przed wylotem jestem mentalnie przygotowany na to, że po prostu odwrócę się na pięcie i opuszczę terminalSorry, ale z taką kupą żelastwa ryzykował nie będę.
Ty również nie napisałeśZamieszczone przez sal
A różnica jest...
W moim przypadku 200 AW ma pewien mankament. Otóż zmieszczenie 2 wybranych szkieł z tej czwórki: 17-40, 100-400, 70-200, 28-70 z założonymi (odwrotnie) osłonami przeciwsłonecznymi oznacza de facto rezygnację z jednej przegródki. Te osłony są cholernie duże...Zamieszczone przez McKane
To akurat o niczym nie swiadczy. Na Okeciu tez pelno jest takich 'skrzynek' drucianych z podobnymi napisami. A przed Embraerem wszyscy grzecznie odstawiaja torby typu 'cabinet' na wozek. Ale jesli sprawdzisz, ze Easyjet nie ma malych samolotow i tylko nim bedziesz latal - to mysle, ze mozesz spokojnie zabieracZamieszczone przez muflon
Co do body - wchodzilo mi bez problemu 300D z gripem, wiec mysle ze i 20-ka z gripem wejdzie.
hmm a czym różni sie seria NOVA od Reporter? Chodzi o same torby. Bo różnica cen jest bardzo duza... A w sumie nie wiem za co płace np. te 100 zł więcej ?
Hmm, nie sądzę żeby normalna linia lotnicza pozwoliła sobie na postawienie skrzynek z takim napisem, a następnie wyrzucała bagaże pasażerów mieszczące się w limicie, "bo samolot nie taki". W najgorszym wypadku można ustalić mniejszy limit - byle wszystko miało ręce i nogi. No, ale ja nie latam LOTem... :-/Zamieszczone przez sal
No to Cie rozczaruje. Tak maja wszyscy, ktorzy maja w swojej flocie Embraery 145. I jest to norma (wozek przed samolotem).Zamieszczone przez muflon
Dodam swoje 3 grosze...
W moim Lowepro 3AW mieszczą się:
- D30 z gripem i podpiętym obiektywem 28-135 z osłoną (można go odpiąć, bo i tak "stoi" idealnie pod dekielkiem na body)
- Sigma 100/2.8 macro z osłoną i Canon 50/1.8 nad Sigmą
- Sigma 70-300 z osłoną
- lampa 420EX
- kilka polarów, zapasowe baterie i inne drobiazgi.
- oryginalna ładowarka (ponieważ jest duża to wymienię ją chyba na jednokomorową i wtedy wejdzie jeszcze databank).
Oczywiście przegródki poukładałem zupełnie inaczej niż we wzorze Lowepro (i jeszcze jedna mała przegródka została zapasowa)
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
dzieki skrzat!! Przekonałeś mnie do tej torby. A gdzie i za ile kupowałeś?