mozecie cos polecic na wyjazdy do 550D z jednym dodatkowym obiektywem, ladowarka, karty pamieci itd itp, najlepiej dwukomorowe z duza komora na rzeczy nie-foto i z dostepem do aparatu z boku.. miejsce na laptopa 12" bedzie rozpusta![]()
mozecie cos polecic na wyjazdy do 550D z jednym dodatkowym obiektywem, ladowarka, karty pamieci itd itp, najlepiej dwukomorowe z duza komora na rzeczy nie-foto i z dostepem do aparatu z boku.. miejsce na laptopa 12" bedzie rozpusta![]()
Ostatnio edytowane przez szad ; 02-09-2011 o 17:31
znalazlem swoje optimum
Lowepro Photo Sport 200 AW
.. na merlin.pl maja w dobrej cenie.
Fomei Winner 966 - dobra i tania (stosunkowo)
Witam
Ja na niedawnym wyjeździe przetestowałem i polecam
Lowepro Classified Sling, bodajże w 2 czy 3 wielkościach.
Ja mam najmnniejszy, bez problemu zmieścił się netbook, a i laptop 12` myślę że by wszedł.
Ja zapakowałem na podróż 5dmkII z 24-105 ,czytnik kart, ładowarki do baterii, netbooka, komórki, przejściówki do gniazdek, dysk usb i jeszcze trochę miejsca zostało.
Przy innym rozplanowaniu poza aparatem z dołączonym obiektywem spokojnie można wsadzić jeszcze jeden obiektyw i jeszcze trochę miejsca zostanie.
W wersji większej myślę że spokojnie zmieszczą się dwa dodatkowe obiektywy.
Zalety:
elegancki wygląd
wykonanie
wygoda użytkowania
może służyć jako bardzo zgrabny bagaż podręczny
Wady:
niestety wysoka cena (ale jeśli ktoś rozważa wydanie takiej kwoty to w pełni polecam)
Link do sklepu gdzie kupiłem (polecam udanie się osobiście dla osób z W-wy i okolic, właściciel bardzo kontaktowny, uprzejmy, ma wielki wybór plecaków, można poprzymierzać i podyskutować:
http://www.torbyfoto.pl/plecaki-foto...g-180-aw,1158s
Pozdrawiam
Smok
"Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair
Jako byly uzytkownik Lowepro Fastpack 350, stwierdzam ze jest to najlepszy plecak na rynku (dla kogos kto ma laptopa wiekszego niz 15"), sa i mniejsze Fastapck 250. Teraz nistety kupilem Kate 3N1-33![]()
Czy można zakupić gdzieś same przegrody ? Bo póki co znalazłem tylko całe insterty a to za dużo dla mnie.
Witam!
Szukam plecaka za ok. 300 zł, który pomieściłby 50d+grip z przypiętym 70-200mm, 2-3 dodatkowe obiektywy, lampę i wszelkie potrzebne akcesoria (filtry, zasilacz itp.).
Zastanawiam się nad Lowepro Fastpack 350 lub Pro Runner 300 AW. A może warto wybrać coś innego ?