Pokaż wyniki od 3 501 do 3 510 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek24111 Zobacz posta
    Chyba potrzebuje Waszej pomocy bo u nas ani nic obejrzec ani nic...

Obecnie mam torby: Tamrac Velocity 8x (to był pierwszy zakup, taka wszechstronna i fajna torba na spacery, itd), potem aby mieć wieksza torbe i lepszy dostep do sprzętu na sesjach kupiłem Tamrac Pro8.
    Na wyjazdy w góry brałem zawsze tego Velocity, ale na dłuzszą drogę jest niewygodny, ramie boli, więc pomyslałem o plecaku...

Wymagania:
    - najlepiej dwukomorowy (na sprzęt oraz druga komora na jakies inne dodatki, woda, jedzenie, itd)
    - łatwy dostęp do sprzętu (nie widziałem tego live, ale ten patent z dostępem od strony pleców nie wydaje mi sie najlepszy...)
    - na wycieczki górski do zabrania mam:
    5dII z gripem, C17-40, C70-200 f/4 z konwerterem 1,4; dodatkowo chciałbym zmieścić np 85 f/1,8 i lampę 580kę (czasem jest to potrzebne nie tyle w góry co sa inne okazje )

Poradźcie cos proszę. Czytam i czytam i mam mętlik w głowie... Jakie macie doświadczenia...
    Za 2 tyg wyjeżdżam i chyba plecak byłby sensowniejszy niż mój Velocity (który jest świetną torbą, ale nie na kilkugodzinne godzinne wycieczki górskie)
    Tak wstępnie rozważam:
    Lowepro Fastpack 350
    + fajne wymiary, pojemna komora na inne rzeczy, prowiant, itd; cena; pas biodrowy
    - brak pokrowca, brak mocowania statywowego (!!!, ewentualnie samemu można coś dorobić, ale...)

Kata D-3N1-33
    + pokrowiec, mocowanie statywowe (nie wiem czy w komplecie);
    - mała dodatkowa komora na inne rzeczy, troche cena
    uwaga: jakies dziwne te szelki są, czy da się to nosić jak normalny plecak??? (nie chce na krzyż ani na skos...)

Tamrac Aero 85 - tak srednio mi sie widzi...

Dzisiaj na chwilę widziałem
    Vanguard Up rise 45 (nie wiem czy nie musiałbym kupić większego)
    + pokrowiec, mocowanie statywowe
    - cena, trochę mało miejsca, może trzeba wziąśc większy...

Ktos ma podobne i może doradzić?
    Ostatnio edytowane przez darek24111 ; 31-07-2011 o 22:44

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów