Strona 344 z 357 PierwszyPierwszy ... 244294334342343344345346354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 431 do 3 440 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Domyślnie

Jakie macie pomysły na transport aparatu jadąc rowerem? Chodzi mi o to, żeby był łatwo i szybko dostępny. Najczęściej jak gdzieś jadę ograniczam się do jednego szkła i trochę nie chce mi się otwierać co chwile plecaka żeby wyjąć aparat.

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pfkusu Zobacz posta
    Jakie macie pomysły na transport aparatu jadąc rowerem? Chodzi mi o to, żeby był łatwo i szybko dostępny. Najczęściej jak gdzieś jadę ograniczam się do jednego szkła i trochę nie chce mi się otwierać co chwile plecaka żeby wyjąć aparat.
    Najwygodniejszy jest plecak. Sprawdź plecaki Kata. Ewentualnie futerały Domke, czy Newswear.
    Rower nie należy do najbezpieczniejszych środków transportu, warto wydać więcej na dobry plecak. Idealnie byłoby nie wozić rowerem sprzętu z sobą :-)
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pfkusu Zobacz posta
    tutaj: http://www.bikeforum.pl/threads/4564-Torba-foto

Pozdrawiam
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja jeżdżąc na rowerze zabieram sprzęt foto w plecaku typu Lowepro SlingShot 200. Jest to nieduży, poręczny plecaczek.I nie trzeba go zdejmować chcąc wyjąc aparat ze środka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Jeżeli na Body + jedno szkło to może topload z jakimiś szelkami Z plecaków polecił bym alphe ale jest dużo za duża jak na body ze szkłem W Fastpacku za dużo nie zmieścisz w cywilnej komorze.
    Dzięki za odpowiedź. Może ktoś jeszcze jest w stanie coś doradzić w kwestii plecaka z trochę większą częścią "cywilną"?

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Sam szukam ostatnio czegoś na rower , i chyba znalazłem , będzie to lowepro flipside 400aw , w sam raz dla mnie jeśli chodzi o pakowność , funkcjionalność i wygląd.
    Myślę że na wyprawach rowerowyh też jakoś się sprawdzi
    EOS + L i kupa gratów ...

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Z racji planowanej przebudowy zestawu zabawek muszę zmienić też torbę.
    Póki co zdecydowałem się na ofertę Crumpler'a, z tym że we wrocławiu chyba nie da się ich nigdzie pomacać i sprawdzić. Nie do końca ufam zdjęciom i niektórym opisom. Potrzebuję zapakować 2 body xxD z gripami i podpiętymi szkłami (nic długiego), 2-3 dodatkowe szkła i 2 lampy. Jakieś sugestie co do modelu torby ?

Domyślnie

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, rozejrzę się jeszcze za innym rozwiązaniem chociaż pewnie i tak zdecyduje się na jakiś plecak.

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Sam szukam ostatnio czegoś na rower , i chyba znalazłem , będzie to lowepro flipside 400aw , w sam raz dla mnie jeśli chodzi o pakowność , funkcjionalność i wygląd.
    Myślę że na wyprawach rowerowyh też jakoś się sprawdzi
    Przejechałem na początku czerwca ok. 100km na rowerze z tym plecakiem. Trzeba od razu być świadomym ze ten plecak kupuje się żeby trochę sprzętu zabrać. Woziłem 5 DII, 24-105; 100-400, 50/1,4 G9, sherpa 600 i duperele+ kurtka p/deszczowa. Plecak rewelacja!!. dałem radę pomimo "garba" wieku!

Bywalec Awatar tojacc
    Miasto
    Festung Breslau

Domyślnie

ja używam flipside300AW i jest ciut za mała, więc 400 powinna być ok...
    wożę 5d2 + 17-40 + 24-70 + 135 + TC 1,4 + 580 EX2 + Trioppo karbonowe
    6D + C16-35L IS + 35L +50Art + 135L

Strona 344 z 357 PierwszyPierwszy ... 244294334342343344345346354 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów