Pokaż wyniki od 3 351 do 3 360 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Tylko właśnie nie chce dużej torby, ale mniejsza, zeby wziac na robote dwie puszki z dwoma szklami i lampa, albo sie przejsc i wrzucic jakis zestawik jaki mi sie bedzie podobac i walowke. Do transportu sporej ilosci sprzetu mam plecak computrekkera, wchodzi mi laptop, od pyty kabelkow, cztery puszki, szesc obiektywow i lampa a nie chce mi sie biegac z tym klockiem zapelnionym w 30% po miescie, zwlaszcza jak jest cieplo albo musze byc w marynarce
    Jak nie potrzebujesz mieć obu korpusów skręconych z obiektywami na raz, to Retrospective 10 spełni w zupełności Twoje wymagania. Torba przyjmie korpus z założonym 24-70, obok 70-200, w przedniej kieszeni drugi korpus bez szkła. Zostaje jeszcze dużo miejsca na lampę, trzeci obiektyw, puszkę z piwem czy co tam chcesz. A do tego torba w ogóle nie wygląda na fotograficzną, jest lekka i wygodna.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    Myslalem jeszcze nad torbami National Geographic, bo wygladaja fajnie, ale albo sa za male, albo za drogie. Potrzebuje to kupic najlepiej dzisiaj, wiec wybieram w tym co jest w warszawie (think tank, niestety, odpada)
    Ah, no to klops.
    Ostatnio edytowane przez strideer ; 29-04-2011 o 10:09 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów