Strona 336 z 339 PierwszyPierwszy ... 236286326334335336337338 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 351 do 3 360 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Fomei Winner 966 - dobra i tania (stosunkowo)

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Witam

Ja na niedawnym wyjeździe przetestowałem i polecam
    Lowepro Classified Sling, bodajże w 2 czy 3 wielkościach.
    Ja mam najmnniejszy, bez problemu zmieścił się netbook, a i laptop 12` myślę że by wszedł.
    Ja zapakowałem na podróż 5dmkII z 24-105 ,czytnik kart, ładowarki do baterii, netbooka, komórki, przejściówki do gniazdek, dysk usb i jeszcze trochę miejsca zostało.
    Przy innym rozplanowaniu poza aparatem z dołączonym obiektywem spokojnie można wsadzić jeszcze jeden obiektyw i jeszcze trochę miejsca zostanie.
    W wersji większej myślę że spokojnie zmieszczą się dwa dodatkowe obiektywy.
    Zalety:
    elegancki wygląd
    wykonanie
    wygoda użytkowania
    może służyć jako bardzo zgrabny bagaż podręczny

Wady:
    niestety wysoka cena (ale jeśli ktoś rozważa wydanie takiej kwoty to w pełni polecam)

Link do sklepu gdzie kupiłem (polecam udanie się osobiście dla osób z W-wy i okolic, właściciel bardzo kontaktowny, uprzejmy, ma wielki wybór plecaków, można poprzymierzać i podyskutować:
    http://www.torbyfoto.pl/plecaki-foto...g-180-aw,1158s

Pozdrawiam

Smok
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jako byly uzytkownik Lowepro Fastpack 350, stwierdzam ze jest to najlepszy plecak na rynku (dla kogos kto ma laptopa wiekszego niz 15"), sa i mniejsze Fastapck 250. Teraz nistety kupilem Kate 3N1-33

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Czy można zakupić gdzieś same przegrody ? Bo póki co znalazłem tylko całe insterty a to za dużo dla mnie.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam!
    Szukam plecaka za ok. 300 zł, który pomieściłby 50d+grip z przypiętym 70-200mm, 2-3 dodatkowe obiektywy, lampę i wszelkie potrzebne akcesoria (filtry, zasilacz itp.).
    Zastanawiam się nad Lowepro Fastpack 350 lub Pro Runner 300 AW. A może warto wybrać coś innego ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Emhyr Zobacz posta
    Witam!
    Szukam plecaka za ok. 300 zł, który pomieściłby 50d+grip z przypiętym 70-200mm, 2-3 dodatkowe obiektywy, lampę i wszelkie potrzebne akcesoria (filtry, zasilacz itp.).
    Zastanawiam się nad Lowepro Fastpack 350 lub Pro Runner 300 AW. A może warto wybrać coś innego ?
    Ja sam wczoraj zamówiłem Lowepro Flipside 300 dla podobnego zestawu jak ty. Oglądałem Pro Runner 200 AW i myślę, że bez problemu zmieści Ci się ten zestaw tam. Z tych to właśnie Flipside jakoś najbardziej mi przypadł do gustu

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Mińsk Maz. - EPMM

Domyślnie

Tak wtrącę się do tej rozmowy...
    Potrzebuję plecaka do 50D + grip + 100-400 +17-85 (ewentualnie 50/1.8)
    Co polecacie?

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Koper_092 a przejrzałeś chociaż stronę wstecz ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dokladnie - wszystko w tym temacie zostało juz zdefiniowane i polecone wcześniej
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Początki nałogu Awatar merida

Domyślnie

Witam więc zapytam i ja.Posiadam już idealny plecak na moje potrzeby mieszczący wszystkie graty.Idealny do trzymania sprzętu w domu by się nie kurzył a także na wycieczki i sesje,gdzie wszystko może się przydać.Czego teraz potrzebuję? No więc potrzebuję czegoś do typowej reporterki-wesela,koncerty,eventy itp.Nie chcę by był to plecak z którym ciężko chodzić podczas zatłoczonej imprezy,a także często nie wypada podczas imprezy wyglądać jak górski turysta Szukam stosunkowo smukłej torby na ramię,w której konkretnie ma się mieścić : samo body,sam obiektyw wielkości 85mm,lampa błyskowa.Karty pamięci,baterie myślę,że zawsze gdzieś się upchnie.Potrzebuję takiej torby do chodzenia z nią podczas imprezy,gdzie nie zawsze jest gdzie ją bezpiecznie zostawić.oczywiście drugie body+szkło na szyi.Wyszukałem w jednym z ostatnich wątków Fomei Winner 966 jak i słynne Crumpler Muffin. Jeśli polecacie którąś z nich to konkretnie w którym rozmiarze?Może macie inne propozycje:grin:

Strona 336 z 339 PierwszyPierwszy ... 236286326334335336337338 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów