do Fastpacka te klamoty zmieszcza sie tak... na styk.
moze lepiej jakis uzywany MiniTrekker?
Fastpack to plecak do reporterki/codziennego użytku, IMO niewygodny gdy maksymalnie wypchany sprzętem.
Gośc chce po za tym coś, co nie wygląda jak plecak na sprzęt foto. Moim zdaniem Fastpack nie spełnia tego wymogu.
Poszukaj czegoś z asortymentu Izraelskiej firmy Kata mają ciekawy asortyment ja osobiście używam Lowepro i Clumplera
/a ma może ktoś Kata Kata Bumblebee DL-210 ? Potrzebuję plecaka, w którym przetransportuję sprzęt foto i laptopa samolotem (bagaż podręczny). Wystarczy mi lustrzanka i jedno dodatkowe szkło. Czy coś oprócz Katy Bumblebee DL-210 spełnia te wymogi? No i nie zabije mnie ceną oczywiście...
Curie19
Troszkę pojemniejszym plecakiem będzie Naneu Pro K4L
Też wchodzi w ramy bagażu podręcznego. Pytanie właśnie czy potrzebujesz jak najwięcej miejsca mieć w tym bagażu czy tylko chodzi Ci o to żeby przenosić aparat, laptopa i skarpetki ;-)
Canon 7D, T17-50 f2,8EF 50 mm f/1.8 II, EF 70-200 F/4 L, 430 EXII
Za izraelską to podziękuje.
Zamówiłem już sobie Tamraca![]()
Kata Access 14 PL - używa(ł) ktoś?
Generalnie szukam torby, która pomieści xxD, 2 słoiki (10-20, 18-200) i jakieś bzdety, tj. filtry, dodatkowy aku, karty pamięci. Zależy mi na jak najmniejszym rozmiarze. Do tej pory używałem Lowepro Nova AW, ale 18-200 ją jednak przerasta i dość mocno wypycha kieszeń.
Znacie coś godnego polecenia?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A może ktoś porównać Naneu Pro K4L i Lowepro Compurover. Czy w Naneu Pro K4L na pasie można zapinać jakieś sakwy?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Chodzi mi oczywiście o pas biodrowy.
Ostatnio edytowane przez pedro ; 26-03-2011 o 23:39 Powód: Automerged Doublepost
C 50D; C30+BP300; Minolta x300; 24-105 L; 28-90 II; C 100-300 USM; Vivitar 35-75; C Speedlite 380; trochę M42 i żadnego pojęcia o foceniu