Dzięki, wysłałem zobaczymy czy się uda coś załatwić. Jeśli nie to może jakiś zagraniczny dystrybutor coś zaradzi?
Dzięki, wysłałem zobaczymy czy się uda coś załatwić. Jeśli nie to może jakiś zagraniczny dystrybutor coś zaradzi?
w PL nie mogę od listopada nabyć akcesoriów które były dostępne jeszcze w październiku
jak będziesz coś pytał poza to chętnie się dołączę z pytaniem o 2 produkty
Ok to uprzedzę Cię wcześniej
Może ktoś z Was użytkuje torbe DOMKE model F-3X? To jest torba bez insertu, interesuje mnie jak praktycznie z upakowaniem gratów. Nie mam gdzie pomacać - widziałem jedynie na filmie poglądowym![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Ktoś pytał o plecak Delta. Odpowiadam: używam. Cena/jakość (albo zamiast jakość przy tej cenie określenie, że w ogóle jest ten plecak) uważam to za kapitalne rozwiązanie. Jeśli ktoś nie chodzi godzinami, a potrzebuje plecak tak jak ja 'od święta' czyli parę razy na wycieczkę rowerową + jakieś łażenie = to bardzo polecam.
Minus ma moim skromnym zdaniem taki, że jest na dłuższe spacery trochę niewygodny - bieganie np. 10-12h, z akcesoriami foto + picie + jakieś buble. Może nawet nie tyle co niewygodny, ale lubi się wrzynać. Ale przy 2-3h noszenia, wożenia na rowerze za taką kasę - mówię chyba o modelu delta trip, czy jakoś tak.
Dziś kupiłbym jednak model SX2.
Witam. Dylemat z obiektywem mam już za sobą więc teraz przyszedł czas na plecak. Więc potrzebuje plecaka który pomieści C50D + C50 f/1.8 + T17-50 + T70-300 (+ przyszłości C28 1.8 i 430 EX II) a także kilka innych klamotów jak filtry, karty pamięci, ściereczki
Cena rozsądna, do 250zł.
Czekam na Wasze propozycje
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha, i najlepiej żeby plecak nie przypominał bryły tylko wyglądał jak zwykły plecak![]()
Ostatnio edytowane przez yakuza144 ; 24-03-2011 o 17:27 Powód: Automerged Doublepost
Może jakiś Tamrac Adventure? W tej cenie chyba można kupić "6", tyle, że pojemność komory na sprzęt może być za mała i musiał byś coś trzymać w górnej. Ewentualnie Tamrac Aero 70Możesz też poszukać jakichś Crumpler'ów, ale są droższe raczej.
Zobacz na Lowepro Fastpack 250. Wszystko powinno wejść, a jeszcze dodatkowo masz komorę na lapka.
Pozdrawiam....Gimli
http://lotnictwo.net.pl/gallery/foto...z_walczyk.html
http://maciejko.net/cbsearch/