Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Balcer
    Miasto
    Nadmorska

Domyślnie

Witam, Panowie potrzebuję kupić Plecak na sprzęt, dotychczas nosiłem i nosić będe w Torbie jednak mam dość pilny wyjazd i potrzebuję Plecaczka tylko nie wiem czy coś godnego Polecenia się znajdzie do 150 zł. na Piąteczke mark II + 24-105 + 70-200 + 85mm + błysk i dodatki. Piątka z Gripeem więc troche wyższa, aczkolwiek chyba na wyjazd grip ściagnę straci troszkę na wadze i objętości.
    W Okresie wakacyjnym przymierzać sie będę do czegoś solidniejszego niż zapewne ten za 150 zł, aczkolwiek nie przewidziałem wtym okresie takiego wydatku.
    z góry dziekuję za podpowiedź.
    Canon 5D MkII | C24-105L | Tamron 24-70f/2.8|C50 f/1.4 | C70-200 f/2,8 | SL580EXII|GPYH324C

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Balcer Zobacz posta
    Witam, Panowie potrzebuję kupić Plecak na sprzęt, dotychczas nosiłem i nosić będe w Torbie jednak mam dość pilny wyjazd i potrzebuję Plecaczka tylko nie wiem czy coś godnego Polecenia się znajdzie do 150 zł. na Piąteczke mark II + 24-105 + 70-200 + 85mm + błysk i dodatki. Piątka z Gripeem więc troche wyższa, aczkolwiek chyba na wyjazd grip ściagnę straci troszkę na wadze i objętości.
    W Okresie wakacyjnym przymierzać sie będę do czegoś solidniejszego niż zapewne ten za 150 zł, aczkolwiek nie przewidziałem wtym okresie takiego wydatku.
    z góry dziekuję za podpowiedź.
    Gdzieś tam wyżej wkleiłem zdjęcie Lowepro Slingshot 200AW zapakowaną sprzętem "prawie jak Twój" (body bez gripa) i jeszcze 50-tka weszła. Nawet jak później będziesz potrzebował czegoś większego i z wygodniejszym systemem nośnym, Slingshot będzie Twoim przyjacielem w wielu sytuacjach i nie radziłbym się go pozbywać. U mnie pracuje komplementarnie z Naneu K4L, polecam na wakacje.

Pamiętaj tylko że Slingshot po wepchnięciu tego wszystkiego zmieści dodatkowo jeden i to nie za duży batonik...
    Entuzjastyczny Neofita

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów