Wiesz, "na targach" to ja widziałem różne rzeczy, np. samochód zanurzony całkowicie w wodzieZamieszczone przez asknet
Na takie okazje przygotowuje się egzemplarze do zadań specjalnych
![]()
Wiesz, "na targach" to ja widziałem różne rzeczy, np. samochód zanurzony całkowicie w wodzieZamieszczone przez asknet
Na takie okazje przygotowuje się egzemplarze do zadań specjalnych
![]()
Wzrost czy brzuch?Zamieszczone przez muflon
![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
To pierwsze od zawsze, to drugie od niedawnaZamieszczone przez Pszczola
![]()
.. ale to już bardziej do wątku o żonach ;-)
Niekoniecznie. Osobom o rozbudowanych brzuchach odradzam noszenie plecakow 'z przodu'. Wiem co pisze! ;-)Zamieszczone przez muflon
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Hmm, ja bardziej miałem na myśli "genezę" brzucha![]()
A... to gratuluje ;-)
Odebralem dzisiaj OffTraila... calkiem pakowne bydle ;-)
20D + 100-400 z zalozona odwrotnie oslona przeciwsloneczna, mocowaniem do statywu i szybkozlaczka wchodzi. Nie mam gripa wiec nie moge sprawdzic, ale tak oceniajac na oko... wyglada, ze zmiesci sie z palcem wiadomo gdzie ;-)
Ustrojstwo ma rowniez pasek na ramie, wiec mozna nosic jak torbe. Niestety do glownego nosidla po wsadzeniu 100-400 nie ma miejsca na nic innegoSzkoda, przez bardzo krotka
chwile mialem nadzieje, ze wcisne jeszcze z boku lampe.
Mysle, ze bede kontentAle oczywiscie najwazniejsze testy odbeda sie jak w weekend wsiade z tym na rower, bo z mysla o tym ten beltpack kupowalem ;-)
Juz dawno czytalem ten watek... przeczytanie tak dlugiego tematu zajelo mi strasznie duzo czasu.. zachecilo mnie jednak do zakupu plecaka. kupilem i jestem z niego baaardzo zadowolony... tu macie wszystko co moglo by sie przydac...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51096281
http://forum.nikon.org.pl/viewtopic....ighlight=fomei
Pozdrawiam
Metus
pozdrawiam
Metus
A ja wczoraj zrobiłem to, co długo odgrażałem się że zrobie - spróbowałem zapakować całe to żelastwo z sygnaturki (2xbody/grip, wszystkie szkła i databank) do Nature Trekkera - i udało się! Ciągle jestem w szoku, bo jak do tej pory, to ile bym nie próbował upchnąć, to zawsze "coś się jeszcze da"I ciągle jeszcze widzę miejsce na lampę
- ale wtedy bateryjki/karty to już będą musiały do kieszeni spadać.
Ludzie, ten plecak jest wart każdej złotówki, którą trzeba na niego wydać![]()
Jedno pytanko - jak gdzies z tym tuptasz (mi potrzebny na wypady typu: ide gdzies, niose zlomy, rozkladam raz, robie zdjecia, skladam i ide z powrotem, wtedy wygoda wyciagania sprzetu z torby niepotrzebna a wygoda noszenia parunastu kg na plecach nieoceniona 8) ) to gdzie nosisz rzeczy podreczne typu kurtka, inne ciuchy, jedzenie, picie? (zalozmy jakis wyjazd na weekend) - dwa plecaki, plecak + torba podrozna czy tez ma toto jakas komore wystarczajaca na dwie zmiany ciuchow i odrobine zarcia?Zamieszczone przez muflon
![]()