Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

ale to chodzi Ci o to, że to wyjmowanie od pleców jest "nie-teges"? moim zdaniem jest bardzo dobrym rozwiązaniem - dostęp do sprzętu mam tylko ja, dostęp jest prosty i nie wymaga zdejmowania plecaka z garba, czyli nie upapram go w błocie tylko kładę na kolanie. połączenie czegoś gdzie zmieścisz kupe sprzętu i jeszcze ciuchy, żarcie itp... może być ciężko - albo będzie wielkie, albo drogie.
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotopawkas Zobacz posta
    ale to chodzi Ci o to, że to wyjmowanie od pleców jest "nie-teges"? moim zdaniem jest bardzo dobrym rozwiązaniem - dostęp do sprzętu mam tylko ja, dostęp jest prosty i nie wymaga zdejmowania plecaka z garba, czyli nie upapram go w błocie tylko kładę na kolanie. połączenie czegoś gdzie zmieścisz kupe sprzętu i jeszcze ciuchy, żarcie itp... może być ciężko - albo będzie wielkie, albo drogie.
    .
    Myślę, że to trzeba praktycznie wypróbować i na "siłę" nie ma co nikogo przekonywać .
    Ja jestem bardzo zadowolony z takiego rozwiązania, gdyż dodatkowo mam miejsce do szybkiej i pewnej wymiany obiektywów :-D w ruchu.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów