Strona 300 z 357 PierwszyPierwszy ... 200250290298299300301302310350 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 991 do 3 000 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

popatrzyłem na ceny domke i to zdecydowanie nie na moją kieszeń na dzień dzisiejszy
    Cos max do 400zł to by mi odpowiadało. A plecaki choć fajne ale torba wygodniejsza bo nie trzeba zapinać i można przeniesc z miejsca na miejsce
    No niestety na domke trzeba wydać troche więcej,ewentualnie są podobne odpowiedniki pod nazwa Mekko są tanie a też bardzo chwalone.
    Co do torby,zależy co robimy przy reporterce napewno sprawdzi się lepiej bo jest lepszy i szybszy dostęp i ciągle pod ręką...natomiast na dłuższe wypaday to opinie są różne
    EOS + L i kupa gratów ...

Bywalec Awatar Kr4nkEd
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Jeśli nie trzeba szybkiego dostępu...i nie trzeba dużo chodzić ze sprzętem na ramieniu - plecak. Pośrednie rozwiązanie - sling.

W kwestii torby - Tamrac Pro 8/12 lub LowePro Nova 5 to też bardzo dobre rozwiązania.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Plecak kata rzeczywiście oferuje szybki dostęp do sprzętu. Moim zdaniem jedyny minus to wygląd plecaka, który zdradza jego zastosowanie. Zamiast domke można zainteresować się torbami mekko. Są zdecydowanie tańsze, a oferują podobne rozwiązania.

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Plecak kata rzeczywiście oferuje szybki dostęp do sprzętu
    Co do tego trochę bym się posprzeczał,oferuje szybki dostęp ale do samego apratu,a gdy chcemy zmienić szkło zaczyna się problem bo mamy do rozpięcia 2 zatrzaski i zamek no i oczywiście najwiekszy minus to klapa która zakrywa przedział ze sprzetem odkrywa się tylko do połowy,druga czesc pod ktorą sa miejsca na szkła jest zasłonięta i trzebą grzebać na ślepo...to mnie denerwowało najbardziej,co do wykonania rewelacja,wyglad fajny,tylko właśnie jednym będzie się odrazu rzucał w oczy a innym nie,ale większości będzie bo widać że to raczej na sprzet ze wzgledu na to że ma sztywną konstrukcje
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Co do toreb mekko to już wspominałem,niektóre wygladają dosłownie tak samo jak domke,z tego co pamietam jest taki model jak r1 czy coś takiego odpowiednik domke f1x bardzo pakowna i tania bo coś koło 200zł
    Ostatnio edytowane przez Bartek_902 ; 07-11-2010 o 17:12 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Miałem o tym właśnie pisać, ale pomyślałem, że nie ma chyba plecaka, który umożliwia szybki dostęp to każdego z elementów wyposażenia. Zgadzam się, że szybki dostęp jest tylko do aparatu. Jak dla mnie największa wadą jest wygląd. Może nie jest typowo fotograficzny, ale jest ogólnie "nietypowy" i na pewno zwraca uwagę

Bywalec Awatar Kr4nkEd
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Co do tego trochę bym się posprzeczał,oferuje szybki dostęp ale do samego apratu,a gdy chcemy zmienić szkło zaczyna się problem bo mamy do rozpięcia 2 zatrzaski i zamek no i oczywiście najwiekszy minus to klapa która zakrywa przedział ze sprzetem odkrywa się tylko do połowy,druga czesc pod ktorą sa miejsca na szkła jest zasłonięta i trzebą grzebać na ślepo...
    Na pewno mówisz o 3N1 ? W 22 mam dostęp do wszystkich szkieł (wejdą 4 + aparat ze szkłem) przez otwartą klapę tylko na bocznej ściance.
    Nie trzeba rozpinać zatrzasku. Kwestia ustawienia przegród.

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Na pewno mówisz o 3N1
    No tak przecięż miałem ten plecak przez rok jakoś,z boku dostęp był ok ale na pleneże często kładłem plecak na ziemi na ,,plecach" i brakowało mi możliwosci otworzenia całej klapy żeby miec swobodny dostęp do wszystkiego

Bywalec Awatar Yova
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

Witam

Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad zmianą mojego wysłużonego defendera 200 na coś innego. Szukałem oglądałem i prawie się zdecydowałem na Lowepro Reporter d200/d300 (chociaż ogólnie średnio mi się podobają ich torby ;/) ale dziś przez przypadek znalazłem w internecie torby Vanguarda Up-Rise 28 i Up-Rise 33. Torby bardzo mi sie podobają, ale niestety nie mam okazji ich pomacania. Może ktoś z forumowiczów posiada taką torbę i zechciał by się podzielić wrażeniami?

Pozdrawiam
    "Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"
    18-35+85

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

Hey postanowiłem oprócz mojej torby Hama dokupic sobie jakąś torbę Crumplera ... i nie wiem czy było ale znalazłem fajną stronkę http://www.cambags.com/by-camera-typ...dium-menu.html
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kr4nkEd Zobacz posta

W kwestii torby - Tamrac Pro 8/12 lub LowePro Nova 5 to też bardzo dobre rozwiązania.
    Wybrałem Tamrac pro12. Myślę że to dobry wybór na torbę ślubną. Dzięki za pomoc!

Strona 300 z 357 PierwszyPierwszy ... 200250290298299300301302310350 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów