569 zl... aua...Zamieszczone przez Czacha
1139zl... hehe, very smieszne. Niezlych faworytow dales 8) .Kupisz mi ta sama torboplecak co ty masz?Lowepro Nature Trekker AW![]()
569 zl... aua...Zamieszczone przez Czacha
1139zl... hehe, very smieszne. Niezlych faworytow dales 8) .Kupisz mi ta sama torboplecak co ty masz?Lowepro Nature Trekker AW![]()
Mam plecak Tamraca - niestety nie dostepny na rynku Polskim.
Ze względu na koszty - cena wyniosła by z 1.500 zł.
Mimo wszystko gorąco polecam. Bez problemu upchnąłem teleobiektyw Canon 200mm 1.8, canon 24-70mm 2.8, laptopo 17 calowy, flash, tylko na aparat czekam. Miejsca jednak zostalo sporo. W USA cena od 150-200$ plus podatek. Ja kupiłem na e-bay za 145$, bez podatku. NIestety, przy zakupie należy być tam, na miejscu, koszty przesyłki są mniejsze i sprzedający nie boją sie o transakcję.
Keyna
Ehem, wszystko fajnie, super, że Ci pasuje... ale może jeszcze podaj nazwę tego plecaka? ;-)Zamieszczone przez Keyna
Edit: a, znalazłem w innym wątku: 5258. No hmm, sympatyczny. Skrzyżowanie dużego PhotoTrekkera (większy od Nature) z CompuTrekkerem. Powodzenia w zapełnianiu go dobrem wszelakim ;-)
z pokorą chylę głowę przed moderatorem - nieprzejrzałam dokładnie wszystkich wątków
Zgodnie ze wzkazówkami ponawiam pytanie:
Poszukuję ostatnio plecaka który zarówno pomieści aparat fotograficzny z osprzetem i komputer - ma być to prezent więc nie chciałabym aby kupić jakiś bubel.
Przeglądając oferty natknęłam się na model Adventure 9 Tamraca - wydaje się być pojemny i praktyczny.
Czy ktoś może miał z nim styczność?
Z góry dzięki za pomoc
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
a co powiesz na model Tamrac Pro 12 ? potrzebuję czegoś do bezpiecznego przenoszenia i przechowywania 2 lustrzanek z gripami, około 5 szkieł (w tym 70-200 i możliwe, że 200mm Carl Zeissa), lampy błyskowej i kilkunastu pierdółek.. laptop odpada..
LukaszU
|aparat na zęby|
Witam, jako użytkownik marki lowe pro, polecam szczerze Nova 3 AW,dla rewelacyjna podręczna torba, no i przede wszytkim co nie można jej zarzucić to wykonanie, gumowe wykonczenia, przegrody,pokrowiec All Weather Cover do ochrony przed piaskiem, kurzem, słońcem, deszczem, śniegiem. Mam od 2 lat i warto dołożyć do torby czy plecaka, bo jak by nie było nosimy w nich nasze "najdroższe" skarby
pozdrawiam
Looknij na www.ebay.com - tam ceny sa boskieNawet sie dowiadywalem o sposob zaplaty... tylko jest maly problem - koszt przesylki. Niestety liczy sie objetosc paczki... i w sumie wychodzi ok. 70-100 dolarow wiecej... wiec odpada.. chyba ze masz kogos kto bedzie wracal niedlugo, to zamow u niego, zeby przewiozl jako bagaz.Co do takiej co ja mam - jest za 394zl chyba.. Przesylasz kase na konto i lece ci to kupic. Ew. mozesz sam sie dowiedziec i ew. zamowic telefonicznie lub przez net.. chyba ;-)Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe "PRAGMATIC" s.c.15-089 Białystok, ul. Kilińskiego 12tel.: 0-85/741-66-76, fax/tel.: 0-85/743-52-72e-mail: biuro@pragmatic.com.plCena podalem... nie wiem ile wezma za przesylka. Jak wysylalem mojego Micro Trekker'a to wyszlo 15zl.. z to by bylo deczko wiecej, bo ciezszy jest... Ale w 20 powinno sie zmiescic.
Odpada, przesylka za drroga a nie mam nikogo kto by wracal...Zamieszczone przez Czacha
A wyzej pisales ze 240...Co do takiej co ja mam - jest za 394zl chyba..Pieniazki bede mial ok 13 lutego...Przesylasz kase na konto i lece ci to kupic. Ew. mozesz sam sie dowiedziec i ew. zamowic telefonicznie lub przez net.. chyba ;-)Pozyczysz?
![]()
Ja kupilem za 240, ale ostatnia sztuke w innym sklepie... i to w zasadzie przez przypadek tam zaszedlem ;-) A mialem juz ta za 390 odlozonaPozyczyc nie pozycze bo nie mam z czego ;-) Moze torba do tego czasu bedzie... Dzwon do sklepu i sie dopytuj
![]()