Strona 295 z 357 PierwszyPierwszy ... 195245285293294295296297305345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 941 do 2 950 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

domke domkem ale jak ********e są torby Billingham (Uwaga na portfele )
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

ale jak ********e są torby Billingham
    Fajne,ale takie troche dziadkowe że tak powiem chociaż taka np leica m9 i ze 2 szkiełka wygladały by pieknie w takiej torbie...co do cen kosmos,domke jest drogie ale to to już w ogóle
    EOS + L i kupa gratów ...

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Billingamy na żywo wyglądają cudnie.... trochę jak klasyczne Astony Martiny - też Hand Made in Great Britain

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Billingamy na żywo wyglądają cudnie.... trochę jak klasyczne Astony Martiny - też Hand Made in Great Britain
    Nieprawda,aston jest zbyt pospolity...mysle że bardziej bedzie pasować tu porównanie do Morgana

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

a niech będzie Morgan.... w sumie to dobry aktor ten Freeman

Bywalec Awatar korben
    Miasto
    świdnik

Domyślnie

polecam szczerze Nova 3 AW,żadnych przetarć, jedynie się brudziale teraz wiem żę kupiłbym plecak KATY,kiedyś brakowało miejsca w innym systemie,teraz powoli się kompletuję to profi jest bardziej plecak
    50D+szkło

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korben Zobacz posta
    polecam szczerze Nova 3 AW,żadnych przetarć, jedynie się brudziale teraz wiem żę kupiłbym plecak KATY,kiedyś brakowało miejsca w innym systemie,teraz powoli się kompletuję to profi jest bardziej plecak
    Mnie się też Katy podobają, zdecydowanie mniej konwencjonalne rozwiązania niż Lowepro które wcześniej uwielbiałem. Mają tylko jeden mały problem...robili/robią oprzyrządowanie dla armii. Warto sprawdzić dla której :rolleyes:
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

ja na zlecenia ślubne mam torbę Lowepro Stealth Reporter 650 czyli największa. do torby wchodzi mi praktycznie prawie wszystko co mam i jeszcze troche miejsca zostaje, ale faktycznie to duża, bardzo pojemna i bardzo wygodna torba, oczywiście noszenie 12 kg na ramieniu nigdy nie będzie wygodne, ale ta torba zapewnia mi bezpieczenstwo sprzętu i szybki dostęp do do zakamarków tej torby

Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Apropo plecaków mam do sprzedania kate 3n1-20 w stanie idealnym za 230zł !
    Co do toreb najgorszy jest ten cieżar na ramieniu gdy tego sprzetu jest sporo...

Domyślnie

A ja z kolei polecam Cale Logica. O tego...
    http://www.caselogic.pl/pokrowce-i-t...rc206,773.html
    25 lat gwarancji, wygodny, bardzo dobrze zabezpiecza sprzęt i dużo się w nim mieści. Miałem parę toreb i plecaków- hama, fomei, loewepro, tamrac i z tego jestem chyba najbardziej zadowolony. Mam nadzieję że za parę lat nie będzie wyglądał jak szmata (miałem torbę tamraca i tak wlaśnie wyglądała).
    Canon 5dmII, Canon 100mm f/2, Canon 24-104 f/4, Carl Zeiss MC Flektogon 20mm f/2.8, Carl Zeiss MC Sonnar 135mm f/3.5, Canon Speedlite 580EXII, Case Logic SLRC206 i od ch... innych gadżetów...

Strona 295 z 357 PierwszyPierwszy ... 195245285293294295296297305345 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów