domke domkemale jak ********e są torby Billingham
(Uwaga na portfele
)
domke domkemale jak ********e są torby Billingham
(Uwaga na portfele
)
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Fajne,ale takie troche dziadkowe że tak powiemale jak ********e są torby Billinghamchociaż taka np leica m9 i ze 2 szkiełka wygladały by pieknie w takiej torbie...co do cen kosmos,domke jest drogie ale to to już w ogóle
EOS + L i kupa gratów ...
Billingamy na żywo wyglądają cudnie.... trochę jak klasyczne Astony Martiny - też Hand Made in Great Britain![]()
Nieprawda,aston jest zbyt pospolity...mysle że bardziej bedzie pasować tu porównanie do MorganaBillingamy na żywo wyglądają cudnie.... trochę jak klasyczne Astony Martiny - też Hand Made in Great Britain![]()
a niech będzie Morgan.... w sumie to dobry aktor ten Freeman![]()
polecam szczerze Nova 3 AW,żadnych przetarć, jedynie się brudziale teraz wiem żę kupiłbym plecak KATY,kiedyś brakowało miejsca w innym systemie,teraz powoli się kompletuję to profi jest bardziej plecak
![]()
50D+szkło
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
ja na zlecenia ślubne mam torbę Lowepro Stealth Reporter 650 czyli największa. do torby wchodzi mi praktycznie prawie wszystko co mami jeszcze troche miejsca zostaje, ale faktycznie to duża, bardzo pojemna i bardzo wygodna torba, oczywiście noszenie 12 kg na ramieniu nigdy nie będzie wygodne, ale ta torba zapewnia mi bezpieczenstwo sprzętu i szybki dostęp do do zakamarków tej torby
Apropo plecaków mam do sprzedania kate 3n1-20 w stanie idealnym za 230zł !
Co do toreb najgorszy jest ten cieżar na ramieniu gdy tego sprzetu jest sporo...
A ja z kolei polecam Cale Logica. O tego...
http://www.caselogic.pl/pokrowce-i-t...rc206,773.html
25 lat gwarancji, wygodny, bardzo dobrze zabezpiecza sprzęt i dużo się w nim mieści. Miałem parę toreb i plecaków- hama, fomei, loewepro, tamrac i z tego jestem chyba najbardziej zadowolony. Mam nadzieję że za parę lat nie będzie wyglądał jak szmata (miałem torbę tamraca i tak wlaśnie wyglądała).
Canon 5dmII, Canon 100mm f/2, Canon 24-104 f/4, Carl Zeiss MC Flektogon 20mm f/2.8, Carl Zeiss MC Sonnar 135mm f/3.5, Canon Speedlite 580EXII, Case Logic SLRC206 i od ch... innych gadżetów...