Strona 290 z 339 PierwszyPierwszy ... 190240280288289290291292300 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 891 do 2 900 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WiatruMistrz Zobacz posta
    Mam takie pytanie, zakupiłem sobie plecak tamran aero 85 i jego zapach mnie wkurza na maxa jest jakiś taki "plastikowy" za chwile cały sprzęt mi tak będzie pachnieć ... jak się pozbyć takiego niechcianego zapachu nowości ????
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    tamrac - literówka
    ozonowanie świetnie usuwa zapachy. poszukaj kogoś kto ozonuje ubrania/buty/samochody.
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez h4ry Zobacz posta
    ozonowanie świetnie usuwa zapachy. poszukaj kogoś kto ozonuje ubrania/buty/samochody.
    Ale czy nie przypadkiem same ozonowanie ma swój zapach podobny do "ryby"? Mam taką maszynkę do ozonowania (oczyszczania) powietrza, i właśnie ma taki delikatny zapach daje ale wyczuwalny tylko przy tej maszynie.

Domyślnie

o której torbie Canona mówisz? Gadget Bag 10EG - ta nie jest chyba taka mała.

może TO

ja mam Lowepro Nova 180AW, gdzie pakuję puszke z gripem, 17-55, 85mm i lampę. w sumie 2-3 szkieł griped body i lampę. do tego zapas kart i baterii w kieszeń przednią.
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Grajewo

Domyślnie

Witam mam pytanie do posiadaczy torby hama defender , do spakowania c50d obiektywy c70-200- c17-40 -c50-lampa c430ex trochę innych gratów w przyszłości c100 macro może c28-70 czy pomieszczę to w 210 czy 220. Mile widziane zdjęcia .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Myślenice

Domyślnie

ja w 220 mieszczę w zasadzie wszystko co mam w stopce. a na pewno nie są to jeszcze granice możliwości...

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

a ja w dalszym ciągu nie mam pomysłu na miejską torbę na korpus z 2 zoomy i stałkę najchętniej z Lowepro z uwagi na gwarancję

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    a ja w dalszym ciągu nie mam pomysłu na miejską torbę na korpus z 2 zoomy i stałkę najchętniej z Lowepro z uwagi na gwarancję
    a może MEKKO np Rover lub Reporter do miasta się nada nie rzuca się w oczy jak typowo fotograficzna wewnętrzny usztywniony "termos" można jednym ruchem wyciągnąć przypomina wtedy bardziej chlebak dobra jakość a i cena przyzwoita.
    Od kilku miesięcy mam http://www.fotto.lublin.pl/index.php...show&itemid=10 i nie narzekam

Bywalec Awatar benicjusz
    Miasto
    Warsaw DC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bris Zobacz posta
    a może MEKKO np Rover
    z daleka trochę podobna do domke, aktualnie używam baaardzo podobnej jak RV250 tylko innej firmy - myślę, ze fabryka ta sama tylko brenduje wedle zamówień - ale z jednym zaczepem, dwoma kieszonkami z frontu oraz mniejszymi kieszeniami (max na ładowarkę od mkII), Rover jak za 151 zeta wydaje się dobra propozycją.
    |CANON FF|

Dopiero zaczyna Awatar KarolJ
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jaki plecak proponujecie do:
    *5d z gripem
    *70-200mm f/2.8
    *3 obiektywy wielkości canon 85mm f/1.8 z założonym tulipanem
    *lampa błyskowa
    *ewentualnie dobrze gdyby weszło jeszcze jedno body a komora w którą wrzuca się puchę z podpiętym obiektywem była na tyle duża aby wszedł aparat z podpiętą eLą najlepiej przy założonym normalnie tulipanie

Aleee mam wymagania, co?
    pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3 :rolleyes:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolJ Zobacz posta
    ...najlepiej przy założonym normalnie tulipanie

Aleee mam wymagania, co?
    no troszkę poleciałeś... jeśli masz na myśli "normalnie" założony tulipan w gotowości do pracy - to troszkę przesada, bo raz, że tracisz miejsce (np. w przypadku tulipana na 17-55 to ok 10cm na szklo 28/1.8)..

jak masz jakiegoś media w okolicy, albo coś w tym stylu to obadaj sobie coś z serii Case Logic - ja miałem na oku SLRC206, ale ostatecznie wybrałem tą co opisałem wcześniej - wygrał pokrowiec, kwestia dostępu, materiał i pojemność, chociaż powoli się kończy... drugie body jeszcze wejdzie ale kolejne szkła po kieszeniach
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 290 z 339 PierwszyPierwszy ... 190240280288289290291292300 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów