o której torbie Canona mówisz? Gadget Bag 10EG - ta nie jest chyba taka mała.
może TO
ja mam Lowepro Nova 180AW, gdzie pakuję puszke z gripem, 17-55, 85mm i lampę. w sumie 2-3 szkieł griped body i lampę. do tego zapas kart i baterii w kieszeń przednią.
.
50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Witam mam pytanie do posiadaczy torby hama defender , do spakowania c50d obiektywy c70-200- c17-40 -c50-lampa c430ex trochę innych gratów w przyszłości c100 macro może c28-70 czy pomieszczę to w 210 czy 220. Mile widziane zdjęcia .
ja w 220 mieszczę w zasadzie wszystko co mam w stopce. a na pewno nie są to jeszcze granice możliwości...
a ja w dalszym ciągu nie mam pomysłu na miejską torbę na korpus z 2 zoomy i stałkę najchętniej z Lowepro z uwagi na gwarancję
a może MEKKO np Rover lub Reporter do miasta się nada nie rzuca się w oczy jak typowo fotograficzna wewnętrzny usztywniony "termos" można jednym ruchem wyciągnąć przypomina wtedy bardziej chlebak dobra jakość a i cena przyzwoita.
Od kilku miesięcy mam http://www.fotto.lublin.pl/index.php...show&itemid=10 i nie narzekam![]()
z daleka trochę podobna do domke, aktualnie używam baaardzo podobnej jak RV250 tylko innej firmy - myślę, ze fabryka ta sama tylko brenduje wedle zamówień - ale z jednym zaczepem, dwoma kieszonkami z frontu oraz mniejszymi kieszeniami (max na ładowarkę od mkII), Rover jak za 151 zeta wydaje się dobra propozycją.
|CANON FF|
Jaki plecak proponujecie do:
*5d z gripem
*70-200mm f/2.8
*3 obiektywy wielkości canon 85mm f/1.8 z założonym tulipanem
*lampa błyskowa
*ewentualnie dobrze gdyby weszło jeszcze jedno body a komora w którą wrzuca się puchę z podpiętym obiektywem była na tyle duża aby wszedł aparat z podpiętą eLą najlepiej przy założonym normalnie tulipanie
Aleee mam wymagania, co?![]()
pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3:rolleyes:
no troszkę poleciałeś... jeśli masz na myśli "normalnie" założony tulipan w gotowości do pracy - to troszkę przesada, bo raz, że tracisz miejsce (np. w przypadku tulipana na 17-55 to ok 10cm na szklo 28/1.8)..
jak masz jakiegoś media w okolicy, albo coś w tym stylu to obadaj sobie coś z serii Case Logic - ja miałem na oku SLRC206, ale ostatecznie wybrałem tą co opisałem wcześniej - wygrał pokrowiec, kwestia dostępu, materiał i pojemność, chociaż powoli się kończy... drugie body jeszcze wejdzie ale kolejne szkła po kieszeniach
.
50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...
[SIGPIC][/SIGPIC]