Wrzućbo może i ja chętny będę :>
Ok, jak tylko wrócę do domu to zrobię zdjęcia![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Piękna eLka na drugim zdjęciu. Taka żółta
Jedno pytanie: czy plecak posiada "płaszczyk" ochronny przed deszczem/kurzem etc?
Jedna prośba: mógłbyś wrzucić zdjęcia zamkniętego plecaka?
lukasz b - włącz PM albo prześlij maila![]()
opisałem torbę którą posiadam
Tamrac ultra pro 13
http://canon-board.info/showthread.php?t=70502
jak kogoś interesuje
pzdr.
Witam
Poszukuję jakiejś małej torby, tak do spacerowania po mieście. Musiała by zmieścić 5d + grip, z zapiętym 50 1.4, do tego 430 EX II oraz coś typu 85 1.8, 28 1.8, bo 70-200 zabierać do już dużą torbę, a chciał bym mieć coś małego i niepozornego. Do tego jakaś kieszeń na zapasowe baterie i karty. Myślę nad Kata DB-453 lub DC-441, choć bardziej skłaniam się do tej pierwszej, ponieważ podoba mi się jej konstrukcja, ta taka duża klapa, a nie otwierana góra. Co o nich myślicie nie będą za duże ??
FYI
Nie wiem czy wszystkim to wiadomo czy nie, ale zapytawszy o fajne plecaki w swoim ulubionym sklepie foto (gdyz aktualny plecak pragne zmienic) dowiedzialem sie ze w listopadzie na rynek z plecakami i torbami ma wejsc Benro - podobno maja byc w dobrej cenie (kilkadziesiat zlotych taniej) i lepszych materialach niz analogiczne konkurencji.
Flagus
-----------------------------------------------
C 5Dmk2; C EF 24-105mm f/4L IS USM;C SpeedLite 430EX
Velbon Sherpa 600R+glowica PH-157Q;Kata D-3N1-30