Przepatrz to:http://www.fomei.pl/akcesoria/torby.html
Mam plecak, mam druga torbę i byłem i jestem zadowolony.
Przepatrz to:http://www.fomei.pl/akcesoria/torby.html
Mam plecak, mam druga torbę i byłem i jestem zadowolony.
chyba jestem zmuszony Was prosić o radę
dumam na torbą, dumam i jeszcze nic nie wymyśliłem
no więc potrzebuję torby na:
-2 korpusy bez gripa
-ok. 5 krótkich szkieł (to jest chyba największy problem - większość toreb jest tak robiona, żeby zmieścić 70-200/2,8, to ja chyba musiałbym tam stawiać szkła piętrowo
-książkę/segregator a4 (najłatwiej chyba znaleźć torbę do notebooka, nie?)
-mającej fajne zapięcie biodrowe (jak pasek w Lowepro)
-najlepiej firmy Lowepro
myślałem o Lowepro Classified 200, ale chyba będzie za głęboka, tj. szkieł będę szukał gdzieś na samym dnie
Potrzebuje Waszej pomocy!
Miał ktoś doczynienia z plecakiem CaseLogic SLRC-206 ?
"Macałem go dzisiaj w sklepie dla idiotów* wygląda bardzo fajnie, zgrabny, dobrze wykonany, funkcjonalny, podoba mi się patent "ładowania" aparatu z góry poprzez odsunięcie kawałka klapy, ale czy tam wejdzie piątka z gripem?
Producent podaje głębokość 11cm, w sklepie wydawało się że jest więcej, na zdjęciach w sieci body wielkości xxD mają jakby dużo miejsca.
Ktoś zna odpowiedź ma moje pytanie?
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Mówiąc forma masz na myśli kształt plecaka, czy tą czarną gumę na której leży body?
Miedzy czasie w sieci znalazłem w którejś opinii na temat tego plecaka takie oto zdanie:
My 20D even fits perfect with a battery grip attached, It is totally universal, BEAUTIFUL!
Wynikałoby, że body z gripem się jednak mieści.
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Airhead ja mam Hama defender 220 i wejdzie Ci tam wszystko. Co do głębokości to można zastosowaćblokadki na rzepach (mocne i nie odstają) i krótkie szkiełka nie lądują na samym dnie torby.
5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit
Chciałbym Torbę na sprzęt w podpisie. Obecnie lampe, lustro+ obiektyw, obiektyw nosze w Vanguard Padova ... trochę jest za mała już
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
Najlepszym rozwiązaniem jest udanie się do tego sklepu wraz z aparatem, na wejściu mówisz, że wchodzisz ze sprzętem foto w celu przymiarki do plecaka. Na miejscu mierzysz, wkładasz, przekładasz i na końcu podejmujesz decyzję czy pasuje czy też nie pasuje. Kupujesz tam gdzie Ci wygodnie.
dokładnie któryś z defenderów powinien Ci leżeć - jak kupowałem swoją to w Saturnie mieli taniej niż na allegro - co i tak jak kupiłem wydawało mi się wtedy niezłą ceną.
Spory wybór też jest w "czerwonym" Saturnie - czyli w Media Markt.
Poprzymierzaj
ja mam 220 - i mi wchodzi w nią wszystko co mam - a trochę tych gratów jest - miałem wcześniej lowepro compact - i hama porównywalna - a wieksza torba to wiekszy luz i nie trzeba wciskać sprzętu na ścisc;