Strona 277 z 357 PierwszyPierwszy ... 177227267275276277278279287327 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 761 do 2 770 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ok, będe bardzo wdzięczny Z góry dziękuje za foty

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

hejka.
    Się pochwalę.. właśnie upakowałem wczoraj plecak LowePro Flipside 400AW, który nabyłem TU.

Moja opinia?... REWELACJA!! Na razie siedzi tam zestaw ze stopki, ale z czasem spokojnie dojdzie jeszcze jedno bodu + dwie stałki. Plecak wykonany bardzo dobrze, porządny materiał, ergonomiczne kieszenie, duża kieszeń na kanapkę, sok, ewentualnie jakieś akcesoria. Komora na sprzęt obszerna i zapewnia możliwość dowolnej kombinacji przegród. Otwierana od pleców chroni sprzęt przed osobami trzecimi. Plecak posiada pokrowiec przeciwdeszczowy (AW), mocowanie na statyw (i tu mały minus - moja Szerpa 600R musi pozostać w pokrowcu, bo mało stabilnie się zachowuje podpięta do plecaka). Posiada pas biodrowy, dodatkowe pasy na przypięcie, np. kurtki. Zakupiłem go z przeznaczeniem turystyczno-wypadowym, ma również zastąpić dotychczas używaną torbę Lowepro Nova 180AW. Mam zamiar wykorzystywać go jako główny środek transportu.
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Dopiero zaczyna Awatar lu5asz

Domyślnie

A do czego sie zmeisci 40d z gripem i tamronikiem 17-50?

Domyślnie

Macie może jakieś przykłady walizek na sprzęt foto? z tego co widzę to na alledrogo sam marnej jakości .Chodzi mi taka walizka po głowie do której mógł bym wrzucić baterie , osłony może jakieś szkła itp.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lu5asz Zobacz posta
    A do czego sie zmeisci 40d z gripem i tamronikiem 17-50?
    Do dowolnego większego "trójkącika" (Np TopLoader)
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Montano Zobacz posta
    Jasne, nie ma sprawy ale wrzucę je jutro, bo sprzęt mam w aucie w garażu.
    Cytat Zamieszczone przez pawciolbn Zobacz posta
    hejka.
    Się pochwalę.. właśnie upakowałem wczoraj plecak LowePro Flipside 400AW, który nabyłem TU.

Moja opinia?... REWELACJA!! Na razie siedzi tam zestaw ze stopki, ale z czasem spokojnie dojdzie jeszcze jedno bodu + dwie stałki. Plecak wykonany bardzo dobrze, porządny materiał, ergonomiczne kieszenie, duża kieszeń na kanapkę, sok, ewentualnie jakieś akcesoria. Komora na sprzęt obszerna i zapewnia możliwość dowolnej kombinacji przegród. Otwierana od pleców chroni sprzęt przed osobami trzecimi. Plecak posiada pokrowiec przeciwdeszczowy (AW), mocowanie na statyw (i tu mały minus - moja Szerpa 600R musi pozostać w pokrowcu, bo mało stabilnie się zachowuje podpięta do plecaka). Posiada pas biodrowy, dodatkowe pasy na przypięcie, np. kurtki. Zakupiłem go z przeznaczeniem turystyczno-wypadowym, ma również zastąpić dotychczas używaną torbę Lowepro Nova 180AW. Mam zamiar wykorzystywać go jako główny środek transportu.
    Właśnie dzisiaj oglądałem ten plecak w necie. jak działa- czy jest dość wygodne- przy upakowanym sprzętem plecaku wyjmowanie go?. Oczywiście chodzi o wyjmowanie bez zdejmowania plecaka z wykorzystaniem "patentu obracania"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Deejay mój znajomy robił sobie walizke do kamery pod wymiar na podstawie zdjęć kamery i podpisania wymiarów. Walizka z jego relacji taka, że można "czołgiem: przejechac. Zrobiona naprawde dokładnie. Jeżeli byś chciał jakieś namiary to napisz do mnie na Pw, załatwie.

Domyślnie Plecak Delta SX 2

Witam.Poszukuję ew. użytkowników takiego plecakahttp://www.europa-foto.com.pl/index....t&prod_id=1105Zależy mi na informacji jak się sprawdza w użyciu,czy np. przegrody są sztywne i sprzęt się nie przemieszcza itp.Będę wdzięczny za informację........

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Wbrew tym zdjęcia, jest duży. Macałem go tylko chwilę, nie wydawał się aż taki "g***iany". Na dłuższą metę jak? nie wiem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

A ja mam pytanie: Czy ktoś zna pewny sklep gdzie mają naneu pro alpha L tą starszą wersje gdzie sprzęt foto leżał w takim mechatym materiale? Te starsze są większe a każdy cm się przyda.

Strona 277 z 357 PierwszyPierwszy ... 177227267275276277278279287327 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów