Strona 27 z 357 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
    ]
    Cytat Zamieszczone przez Venio
    Cytat Zamieszczone przez ToMo
    ...Czy lepiej wybrać coś innego...
    Polacam Lowepro TLZ Mini
    Ja osobiscie radzilbym kupic od razu cos wiekszego. Znajac zycie, to za kilka miesiecy kupisz jakies szklo, moze dwa, moze jakas lampe - to jest raczej nieuniknione ;-)
    Dlatego warto wziasc cos na 'wyrost' - nie bedziesz mial problemow z torba/plecakiem za jakis czas.
    Ja kiedys kupilem torbe 'troszke na wyrost' - a teraz upycham w niej aparat butem ;-)
    Ja osobiscie na początek wole cos takiego, małego... bo takie duże torby czasami mogą być ciężarem i bardzo niewygodne. A ta mała torba ma możliwość również zaczepienia na pasku. Co moze sie przydac i byc bardzo wygodne. Bo przeciez jak wychodzisz w teren to nie zawsze potrzebujesz wszystkie obiektywy i akcesoria. A jesli nawet to dodatkowy futerałek na sam obiektyw i do plecaka w razie czego

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Tylko jeśli myślisz o naprawdę "rowerowym" i nie przeszkadzającym rozwiązaniu, to od razu zapomnij o podpinaniu tych bocznych pojemników. Body, średni zoom, karty/baterie i tyle.
    Dokladnie o tym mysle :-) Co prawda nie ze wzgledu na jazde na rowerze na poziomie wyczynowym przy ktorym cokolwiek na plecach pogarszaloby wyniki ;-), ale o taki wlasnie wypadzik mi chodzi - z jednym szkielkiem (standard zoom), ktorym mozna opedzic i ciasnawy landszaft, i do portretu w razie czego sie nada.
    A jak bede potrzebowal wiecej niz jedno szklo pod reka do dyspozycji, to przeciez zawsze mozna plecak na plecy zarzucic.

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Cytat Zamieszczone przez Ted
    jak oceniasz TZL 75 AW pod katem 20D+grip i 70-200 2,8L, upchne tam jeszcze gdzies data bank?
    Niespecjalnie :-/ Kupując torbę przymierzałem ją do aparatu bez gripa - i w takiej konfiguracji jest świetna, 70-200 wchodzi ze zdjętą osłoną (albo założoną odwrotnie). Jednak z gripem to już jest wybitnie "na pych", dopinać trzeba trochę na siłę. Databank - zalezy jaki, mój CompactDrive chyba wszedłby bez problemu do górnej kieszeni.
    kurcze to mi teraz wbiles klina - czy moze ktos ma jakas alternatywe dla tej torby? Chce zmiescic to co w gornym cytacie, a data bank to apacer share steno

PS. Jurek jak tam zdjecia Crumplera dla mnie? Stawiam piwko

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

Ja osobiscie polecam Lowepro Stealth Reporter 400AW - myslalem poczatkowo, ze jest za duza, ale jednak to rewelacyjna torba! miesci bez problemu mojego D60 z gripem i podpieta sigma 18-125, do tego 50mm 1.8, lampa 420ex, drugie body analogowe z kitowym obiektywem, caly system cokina, ipoda, jakas mape, czy inny zeszyt i jeszcze zostaje od groma miejsca. Przy tym jest baardzo wygodna! szczerze polecam
    Martin Gorczakowski

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

Mógłbyś zrobić zdjęcie otwartej, do połowy załadowanej? Proszę o to ponieważ na stronie lowepro przy wszystkich reporterach jest zdjęcie otwartej 200 (chyba)? z góry dzięki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krwisty
    Ja osobiscie polecam Lowepro Stealth Reporter 400AW - myslalem poczatkowo, ze jest za duza, ale jednak to rewelacyjna torba!
    A ja szczerze polecam 650AW 8) . Rowniez myslalem ze jest za duza... potem zapakowalem ja sprzetem i *******kami i... miejsca zabraklo :O .

mowso
    Guest

Domyślnie

hmm.. to może ja się wtrące - dla tego Pana co pytał o torbę na body + obiektyw i ew pierdiłki małe polecam lowepro nova 2aw - mała zgrabna i podstawowe rzeczy się mieszczą - cena na allegro w granicahc 130pln :-)

Bywalec Awatar feder
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Taniej tą torbę mają w pewnym sklepie w Gdańsku - 109 PLN. Chwilowo nie ma jej na stronie, ale dzisiaj właśnie zakupiłem ją razem z EOSem 350D .
    Ps.Witam forumowiczów - to jest mój pierwszy post tutaj.

Coś już napisał
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Panowie ja kupiłem coś na próbę i jestem narazie bardzo zadowolony - jak nie macie bardzo wielu dodatków do swojego sprzęta to polecam plecak COBRA Carena - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46184147 - ja taki kupiłem w FOTOJOKER za 39,99 zł - cena jest super, zwłaszcza, że mój 350D pasuje jak ulał i zostało jeszcze sporo wolnego miejsca oczywiście planuję również zakup czegoś droższego (torby) ale nie mogę się zdecydować, który model Lowepro wybrać :P
    50D + BG-E2N | 50 1,8 II | Tamron 28-75 2,8 | Sigma 17-70 2,8-4 OS | 580EX II | 430EX

Domyślnie

Potrzebny mi jest plecak foto, głównie na wypady rowerowe oraz w górki.
    Pojemnościowo odpowiednik Lowepro Nowa 3.

Nie potrafię się zdecydować pomiędzy:
    1. Orion Trekker Camera Backpack
    2. Micro Trekker 200 Backpack

Pytania:
    1.Czy da się to tych plecaków jakoś rozsądnie przytroczyć manfotto 190PRO ?
    2.Czy do Oriona spokojnie zmieści się 300D+kit+Sigma 70-300

No i który byście polecili, główne przeznaczenie to rower.

Strona 27 z 357 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów