No to juz sobie zafundowales problem. Ja mam obecnie objetosciowo podobna torbe canona i do tego walizke "alu". Razem dosc pokaznie to wyglada. A jeszcze statyw.... Chyba najlepszym wyjsciem jest Hummer i murzyn do dzwigania tego wszystkiego.
No to juz sobie zafundowales problem. Ja mam obecnie objetosciowo podobna torbe canona i do tego walizke "alu". Razem dosc pokaznie to wyglada. A jeszcze statyw.... Chyba najlepszym wyjsciem jest Hummer i murzyn do dzwigania tego wszystkiego.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Ibanez z flight casem waży 10.5 kilo (ważyłemZamieszczone przez krecio
) , ma 40 cm na 130 cm, tak więc i tak masz dobrze
))), ale to taki offtopic
Eos 33, M42: 58, 135, 200
witam.
nabroiłem już gdzie indziej,więc teraz będę grzeczny.
czy ktoś wie - gdzie istnieje na świecie (ukrył się drań jeden) - pas fotograficzny ALE TYLKO NA SAMĄ 300d z EF 2.8 28-70mm USM L , ale TYLKO z aparatem (bez dodatkowego miejsca na obiektywy etc..))- coś w rodzaju Lowepro orion mini - ale NIC większego !! (trochę wspinaczki - i muszę być absolutnie 'wolny' ! -zaznaczam,żadnych kamizelek,szelek i tym podobnych uprzeży(nic do dopinania-to musi być INTEGRALNE z pasem,nie dyndające !!!!!..- eeeh, chyba nikt tego nie produkuje....
![]()
- czy nikt nie produkuje szerokich pasów..??
![]()
jakaś pomoc..?
Moze w druga strone... jak nie znajdziesz pojemnika na sprzet to znajdz sprzet do pojemnika dostepnegoZamieszczone przez catcherintherye
Canony serii IXUS mieszcza sie do kazdej kieszonki na komorke w dowolnym plecaczku/kurtce![]()
![]()
Ja kupilem torbe Samsonite :P i to za grosze bo za polowe cenyladowana od gory z mozliwoscia regulowania pozycji polozenia aparatu, wraz z odpowiednim chwytakiem na aparat tak co b ymsie nei przesuwal i by mozna go bylo wyjac jednym ruchem dloni
![]()
Wchodzi jeszcze lampa + obiektyw + ladowarka + kilka kart pamieci + kabelki itp.
Calosc ogolnie ciekawie wyglada![]()
a ja wlasnie zalatwilem sprawe "opakowania" na dluuuuuuuzszy czas - z pomoca Lowepro CompuTrekker AW
bardzo pojemne "opakowanie"
Hmm to i ja się dopiszę. Aktualnie używam dwóch toreb w zależności od potrzeb. W jedną wchodzi body z obiektywem + lampa + dodatkowy obiektyw - wszystko occzywiście przyjemnie pakowane. W drugą wchodzą mi dwa body - każde z obiektywami, dwie lampy, zapasowe akumulatory, baterie, światłomierz zewnętrzny, karty .......................... i kupe drobnych rupiecie. Zmieściły by się jeszcze ze 4 50 mm ale mam tylko jedna. Torba świetnie siesprawuje. Acha, wg mnie jednym z najwazniejszych elementów torby to pasek ..... pomijając samą torbę. Musi on być profilowany i pogumowany od spodu. Mam tak w obydwu torbach i nie zdaża mi się by się zsuwał.
Analog i cyfra
Eos 33, M42: 58, 135, 200
Ja wlasnie zamawiam Stealth reporter 500AW - pare zl roznicy miedzy 400 a pojemnosc wieksza i na dluzej starczy![]()
co sadzicie na temat photobags firmy CRUMPLER? ja wlasnie sie zdecydowalem na BRIAN HOTTUB pakowny jak i ma odpinana kieszen na 17" laptopa Pierwszy raz widzialem te firme na photokinie dwa lata temu...
Mial ktos z nia stycznosc?
Click
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|